Suflete Tradate ep 502 Urmila a Recunoscut!Nu a fost nimeni! spune el. Dar ea încă nu zicea nimic despre Rashi și Urmila pentru că le crede ca o soră și o mătușă. Acum, Gopi primește o alta comanda de borcane și Urmila îi spune lui Rashi să fure din nou 10 borcane.

Cum obțin mai mult? Ea spune. Știi cum să faci asta! Luați-le și umpleți-le cu ulei pentru a ridica uleiul deasupra. Asta a făcut, pentru că ea îi permite să ia parte la procesul de alegere, iar ea pune doar etichetă și împarte bani cu Gopi.

 Urmila se bucură și îi spune să pună borcanele pe o parte. Să vedem ce se întâmplă cu transportul. Gopi trebuie să meargă la doctor dar Urmila vrea să o învinovățească pentru că nu a numărat borcanele în mod corespunzător.

 Rashi le spune că ea nu a socotit bine borcanele pentru că Gopi nu stie sa numere până la 100. Acum, Rashi îl acuză pe Jigar, pentru că nu poate face copii din cauza lui. Bine atunci, dacă e vina mea mergi la doctor mâine! spune el.

 Unde plecati Rashi si Jigar? intreaba Kokila. Vreau sa mananc înghețată. Cum, e chestia asta, te duci la înghețată? Ia lăsat să plece. Doctorul ii întâlnește pe toti patru; Kokila cu Gopi și Rashi cu Jigar.

Rashi a spus că sa dus la înghețată, dar a venit la doctor. Unde să se ascunda, ca sa nu o vada Kokila? Atât din episodul de astăzi. La revedere, vă mulțumesc!