Ssuflete Tradate ep 503 Gopi iar Acasa!Urmila a sunat-o pe Rashi să vină și să o scoată din borcan. Kokila o vede când se pregătește să plece și o întreabă unde merge? La templu să ma rog, să am un copil! Spune Rashi.

 Toți au fost impresionați când au auzit asta și au lăsat-o să meargă. Vezi că o să mă duc acolo, ca sa vad ce faci. Nicio o problema mătușă, nu e nevoie, merg și singură.

 A luat ricșa și a plecat la Urmila, unde a fost blocată în mașină. Dhawal fusese deja lasat fara mașină, dar Rashi a ieșit din drum și la oprit. De ce o căutați pe Rashi? Trebuie să vă dau ofranda aceasta cu farfuria și să va binecuvântez.

 El oprește mașina și când vrea să deschida încuietoarea, le trimite după un chibrit pentru a aprinde lumânarea. În timp ce era plecată, se deschise repede, trase Urmila și fura o cutie de 10 borcane.

 Îl binecuvântează si pe Dhawal și pe Urmila. Ce faci cu borcanele? A întrebat Rashi. Mănânc! Ea raspunde. Dar ea nu le-a mâncat, ci le-a vândut unui magazin cu 800 de rupii. A luat mulți bani pe ele. Patronul a spus că o cheamă să mai aducă când are nevoie de marfa.

Când a plecat acasă, a început să se gândească, ce ar fi sa ia toate borcanele și să facă o mare afacere. În timp ce visa, mâncarea se ardea. Dhawal livrează borcanele.

 Cineva de acolo o cheamă pe Gopi, îi spune că are cele 10 borcane și crede că băiatul care a livrat marfa le-a furat. Nu există nici o problemă dacă borcanele lipsesc. Acum facem alta marfa și o aducem din nou. Dar de ce s-a  întâmplat asta?

Că am stat mereu lângă mașină. A fost cineva în jurul tău? Atat pentru astazi, la revedere!