⭐️ Suflete Tradate ep 514 Gopi naste!Gopi a plecat gravida si nu a spus ca e insarcinata. Au trecut 8 ani si a mai facut o fata. Ahem sta foarte mult la firma si s-a schimbat cu totul, parca nu mai e el. Pentru el conteaza numai seviciul.
Radha zambeste si parca ii pare bine. Tolu si Molu s-au facut mari si nazdravani. Rashi fuge dupa ei dar a calcat pe niste bile si a cazut. Pana si bucatareasa a alunecat pe bilele aruncate de copii.

Kinjal are si ea un baiat, putin mai mic. Cei doi i-au pus piedica si l-au frecat cu nisip. E varul lor, dar totusi prea sunt nazdravani. Urmila i-a bani de la chiriasi, e imbracata foarte bine. Urmila face comanda la o masina mai speciala, ca nu mai merge cu ricsa daca are bani.

 Il invata pe ala mic sa nu spuna ca l-au batut Tolu si Molu. Ia vino sa spui ce ai patit? dar el nu spune nimic, ca sunt verii lui. Rashi! ai grija de ei si invata-i! Erau vinovati, ca sunt mai mari si si-au batut joc de asta mic.

 In bucatarie s-a produs un scurt circuit si ei credeau ca baietii au facut asta. Fata ei a luat-o la fuga si a fugit si ea dupa fata pana a prins-o. Eu nu mai stau aici ca nu mai am neamuri si vreau sa merg undeva unde sunt ai nostrii.

 Fata lui Gopi s-a facut de opt ani. Gopi este altfel si se imbraca diferit. Nu mai este bogata. Din cand in cand mai scoate poza lui Meera si plange. Si Rashi se tot uita la fotografia lui Meera si spune ca locul e foarte trist de cand a plecat Gopi. Au trecut opt ani si se simte pentru fiecare tristetea.

Atat din Suflete Tradate de asta seara. Va invit sa vedeti video de mai sus!