Suflete Tradate Episodul 507 Tripti e Faptasa!In acest episod din Suflete Tradate Rashi ii spune lui Gopi ca trebuie sa gaseasca faptasul. Au si de sarbatorit o sarbatoare cu zmei. Merg in curte si o gasesc pe Tripti singura. Ii infige un zmeu in par si se sperie crezand ca o bantuie Umang. Tu mi-ai terminat barbatul dar esti fericita si inalti zmei?

 A venit vecina sa ii tachineze putin. E greu de prins Tripti dar Gopi ii intinde ceva care cade si se sperie. Geamurile se miscau, e sufletul lui Umang care bantuie prin casa. Nu mai crede prostiile astea. Dar sufletul vine la locul din care a plecat.

Dhaval, vino sa te faci fantoma si poate aflam adevarul de la Tripti. Urmila e disperata ca ii e frica sa nu o acuze de altele. Are legat un sir de usturoi de gat ca sa indeparteze fantomele. A calcat in gol si era gata sa cada pe scari.

 Totusi, nu au putut sa o faca sa spuna adevarul. Dhaval inta in camera pe un burlan si o sperie. A inceput sa tremure si sa tipe. Ahem si Jigar nu au vrut sa se prefaca in fantome, dar au acceptat pana la urma. Cand a vazut trei, cu gurile cascate, a inceput sa spuna ce s-a intamplat defapt.

 Ca s-au luptat si Umang a cazut in cutit. Umang a vrut sa distruga familia Modi. Ea era disperata si spunea tot. Au inregistrat ce a declarat ea cu telefoanele. Si-au dat jos mastile de strigoi si a strigat ca a fost pacalita. Radha a vazut ca ea este vinovata si nu Gopi.

 Am tinut la tine ca la sora mea. Ea ia facut vant in cutit. Kokila ii spune lui Ahem sa sune la sectie ca sa o ia. Ea mai zicea ca nu e vinovata. Radha se mai potolise. La circa a citit ce a declarat ea. Ea l-a sustinut pe Umang in a face rau si a fost saltat de legiuitori. Pe data viitoare la un nou episod din Suflete Tradate!

Abonati-va la canalul meu de YouTube!