Suflete Trădate Episodul de azi 506 Tripti este Banuita!


In Suflete Tradate de astazi, mama lui Kokila vrea sa plece acasa si ii spune ca are toata increderea in ea ca va gasi faptasul. Jigar o duce pe bunica la gara. Ea se straduieste sa gaseasca omul dificil. Oamenii dreptatii ii atentioneaza sa gaseasca faptasul.

 Gopi se plange ca pe ea trebuie sa o inchida. Urmila se tot cearta cu Kinjal. Nu iti este frica ca iti dau sa bei ceva special? A fost acuzata de Urmila ca la rezolvat pe Umang. Mama lui Gopi e foarte abatuta. Gata plec de acasa, zice Urmila. Ajunge la Kokila si se intalneste cu bucatareasa.

 S-a speriat si a ajuns un pic nedumerita. Am vazut omul acela! O ia Rashi de o parte si o intreaba unde l-a vazut. Pe cine ai vazut? Pe bucatareasa, zice ea. O ia pe bucatareasa la intrebari ca de ce e imbrcata in fusta rosie. De unde o ai? O am de la Tripti. Mi-a dat-o mie. Trebuie sa facem ceva ca ea sa spuna singura.

 Ele se straduiesc sa afle adevarul dar mai trebuiesc si ajutate de Ahem si Jigar. Suna telefonul si raspunde fiecare pe rand. Nu vrea sa vorbeasca cu maica-sa. Rashi a spus ca la telefon a sunat Umang iar Radha s-a speriat. Sufletul lui pluteste pe aici, pentru ca nu e multumit si din aceasta cauza, el vine unde a mai fost.

 Nu cred Radha, zice Tripti, asta se intampla numai in filme si telenovele. Rashi se duce la spatele ei si da o cratita jos ca sa o sperie. Leaga Kokila niste ate subtiri de geamuri si o sperie din nou. A inceput sa tremure cand se deschideau usile.

 Ii era frica si parca ar crede ca este o fantoma. Se duce la Radha si vorbeste cu ea. Sora lui Umang ii spune sa ia toate bijuteriile si sa le puna in geanta ei. Ca sa i le ia. Rashi ii spune lui Kokila ca Tripti vrea sa ia toate bijuteriile.

 Ce e cu bijuteriile la tine? Pai nu trebuie sa mai stea aici. Nu mai am incredere in tine! Nu Gopi l-a aranjat pe Umang. Daca vrei sa fii in siguranta, da bijuteriile inapoi si te las in pace. Trebuie sa vada ce sa faca ca sa o sperie cu sufletul lui Umang care tot vine pe acolo. Maine e sarbatoarea solidaritatii si se roaga la altar Kokila ca sa scape de tot ce a cazut pe ei.

 Atat din Suflete Tradate de asta seara!