525 Suflete Tradate Impotriva Casatoriei!
In Suflete Tradate de azi, La Kokila acasa e mare pregatire pentru casatoria lui Ahem cu Radha, dar nu toti sunt de acord. A venit si mama lui Gopi si spune ca nu este de acord cu casatoria asta. Ce bine ii parea lui Rashi si lui Urmila ca nu era mama lui Gopi de acord. Radha intervine si ea!

 Mama, tu de ce te bagi? Pentru ca eu vreau sa fiu nora in familia asta. Trebuie sa ajunga masina la internat iar Ahem cu Jigar nu au mai putut sa ajunga dar au trimis un prieten. Fata se imbracase bine, cu o rochie rosie si a fugit inainte la masina de unde coboara prietenul lui Ahem.

 Copii intreba unde este tatal lor si Ahem iar Vidya incepe sa planga de iti era mai mare mila de ea. Au plecat sa ii aduca acasa pe copii. Gopi ii invata cum sa se comporte cand se intalnesc cu varstnicii, adica sa se aplece la picioarele lor.

Acasa, cand au ajuns, copii ii iau pe toti la rand si se apleaca la piciorele lor iar familia nu poate sa creada ce educatie buna au primit si erau tare fericiti. De ce ne-ati chemat, ce eveniment este? Se casatoreste Ahem cu Radha! Nu se poate asa ceva, e imposibil! Nu este treaba voastra.

 Radha vorbea singura de necaz. Au plecat copiiI in camera lor si se gandesc ce sa faca ca sa ii convinga pe Ahem sa vorbeasca cu Vidya. Ce face prietena voastra Vidya? A spus sa ii dai un telefon. Cand sa sune, vine bunica care spune ca nu trebuie sa se casatoreasca cu Radha.

 Nu a apucat sa vorbesca si a plecat in timp ce Radha era ascunsa dupa perdea. Copiii incep sa vorbeasca cu Papu la telefon la castile lui maica-sa. Ce sa facem ca sa nu aiba loc castoria unchiului Ahem cu vrajitoarea de Radha.

 Le da niste ciocolata ca sa ii imbuneze dar ei spun ca nu au nevoie de ciocolata ei. Ei sutin in continuare ca nu vor ca sa aiba loc casatoria. Vidya statea retrasa si ii spune lui Gopi ca este trista din cauza ca baietii au spus ca or sa o sune cand ajung acasa si or sa ii comunice si ei ce se intampla.

 Atat din Suflete Tradate de asta seara. Abonati-va la canalul meu!