Suflete Tradate ep 537 Bataie cu Pietre!In Suflete Tradate de astazi, Kokila e suparata din cauza ca se intampla prea multe si asta inseamna ca sunt deocheati. O vede pe Gopi ca se zbate si nu are unde sa se duca. Ea pleaca sa o caute pe Rashi cu toate ca i s-a spus sa nu se mai bage.

 A luat masina, dar in acest timp copiii s-au ascuns in portbagaj. Acolo, cand o vad cei doi rauvoitori ca coboara din masina luxoasa, se gandesc sa o deposedeze de lucruri si pe ea. Gopi intai a fost la templu sa se roage si pe urma a venit la ei si cei doi i-au spus sa le dea bijuteriile, dar copiii au inceput sa traga cu prastia cu pietre si i-a doborat la pamant pe nemernici.

 A venit Jigar cu oamenii legii si copiii ii someaza sa dea toate lucrurile inapoi. Gopi nu a stiut de copii ca au venit cu ea si i-a certat putin. Au plecat sa caute camionul in care era Rashi. Rashi era bagata in carut si omul respectiv se gandeste sa puna lada pe foc pentru ca nu era lucru bun si simtea ca se misca ceva inauntru.

 A pus lada pe foc fara sa stie ca inauntru e Rashi iar copiii si-au dat seama ca ea e acolo. Lada e pe foc si fumul intra peste ea sa o sufoce. Gopi tragea de lemnele in flacari si ii ia esarfa de la gat foc, dar o salveaza Ahem. Au tras de lada ca sa o scoata din foc si au salvat-o pe fata.

 Ea ii multumeste lui Gopi, iar Ahem i-a haina si i-o pune lui Gopi pe umeri. Rashi ajunge acasa si i se face putin rau, dar nu e nevoie de doctor pentru ca si-a revenit repede. Acum erau ingrijorati de copii ca nu erau de gasit.

 Rashi are un cuvant de spus in familie din moment ce tine si cheile. Urmila a lesinat si ea, pe cand se pregatea sa ii mai ceara ceva bani lui Rashi. Gopi a facut mult bine dar nu prea este apreciata la maxima valoare de Kokila si Ahem.

 Atat din Suflete Tradate de asta seara. Va astept si maine seara la ora opt treizeci, pentru un nou episod tradus.