Suflete Tradate film indian ep 540 Ceremonia de investire in functie!In Suflete Tradate de azi, Kokila s-a gandit ce are de facut in ziua urmatoare. Ahem trebuie sa se cunune cu Radha si ea nu stie ce sa faca si se duce la Gopi care se pregatea de plecare. A mers la templu, si il cearta pe zeu ca a facut-o sa sufere si a pierdut-o pe Gopi si pe fata ei.

 Plangea si se ruga sa ii dea un semn, pentru ca Ahem se casatoreste cu Radha si nu stie daca e bine. A plecat de acolo si da de Radha care s-a intalnit cu Tripti care tocmai a iesit din pensiune Kokila aude ca ea a facut totul ca sa o scape Gopi pe Meera in apa si radeau amandoua.

 Asa afla ca nu a pierdut-o pe Meera si ca ea a vrut sa o arunce din nou in apa, dar a luat-o si acum arata ca era undeva acolo si vindea flori. Kokila ii reproseaza ca ea a facut toate boacanele si nu mai vrea sa o marite pe Radha cu Ahem.

 Ii da si cateva palme apoi ramane sa se contreze cu Tripti, care ii spune ca ea nu e Radha. Vrea sa se repeada si la Meera dar nu reuseste. Ii spune lui Radha sa fuga repede si sa se cunune cu Ahem, pentru ca altfel nu mai apuca.

 Tripti a luat o masina si se tine dupa ricsa, il roaga pe sofer sa conduca mai repede, dar el o ia pe un drum laturalnic, ajunge la un carut cu fructe si da drumul la o remorca care impiedica ricsa si se rasoarna cu toti trei, printre care si Kokila, care se loveste la cap. Vine si agentul de ordine care intreaba daca o cunoaste pe doamna.

 A ajuns si sora lui Radha la locul faptei. Radha primeste telefon, s-a pregatit repede de sarbatorit si merge la bunica sa ii dea binecuvantare dar nu a primit. Urmila vine sa impiedice ceremonia si ii spune lui Rashi sa ia o masinuta cu telecomanda si cand vine Radha sa calce pe ea si sa cada.

 O salveaza Jigar in ultima clipa. Ahem primeste telefon ca mama lui e la spitalul de urgenta si are o nevoie de o interventie, dar peste trei ore o sa isi recapete cunostinta. E foarte posibil ca Radha sa intre la mititica de data asta.

 Asta a fost tot din serialul Suflete Tradate de astazi.