Suflete Tradate ep 541 Gauri Externată!
In filmul Suflete Tradate de azi, Ahem primeste telefon ca mama lui e la spital si cand a ajuns acolo, doctorul spune ca o sa isi revina in trei ore. Radha era pe acolo si ii era frica sa nu isi revina pentru ca o sa spuna tot. Mai vorbea si cu Tripti la telefon si erau speriate ca o sa se faca bine.

 Cand a vazut Kokila ca se cearta cu Gopi, il atentioneaza sa se poarte frumos cu ea. Ea o imbratiseaza si era constienta, dar isi pierduse ceva din memorie si le cam incurca. Doctorul le spune sa o protejeze ca sa nu mai faca vreun soc. Radha vrea sa o ia pe Gauri din spital si sa se faca ca o duce la templu, dar se pare ca are alte

planuri. Gauri a declarat la politie cum s-a intamplat evenimentul, dar a inceput sa planga si nu a mai putut sa continue declaratia. Radha a promis la sectie ca o sa aiba grija de ea pentru ca nu are parinti. Gopi a promis si ea la fel.

 Gopi ii spune cumnatei sa aiba grija de Gauri si ea se gandeste ca a venit momentul sa o scoata din spital. Ramne cu ea si incepe sa o ia la intrebari despre eveniment ca sa vada ce isi mai aminteste. Stie doar ca a salvat-o doamna Kokila. Radha ii propune sa mearga la templu, unde este preotul si usor, usor o scoate afara.

 Vine Hetal de la baie si intreaba de copila. Gopi nu stie unde s-a dus, iar ea pleaca sa o caute. Gauri a trecut pe langa Gopi si Kokila, dar acum cine stie unde a fost dusa de Radha. Acum, Kokila trebuie sa se faca bine ca sa spuna la circa tot ce s-a intamplat la templu, unde nu mai fusese de opt ani si a mers tocmai acum.

 Radha este o femeie care vrea sa ii rezolve definitiv, iar pe Gauri au luat-o cu masina, spunand ca o duce la preot dar cred ca este o inscenare.

 Atat din Suflete Tradate, rezumatul tradus de azi.