Suflete Tradate ep 542 Kokila e Confuza!Kokila se simte mai bine si doctorii au spus ca trebuie sa se externeze. Ahem o certa pe Gopi ca nu trebuie sa mearga acasa cu ei, dar ea spune ca trebuie sa vada fata.

Kokila il vede pe Ahem cand o certa, dar ea nu il mai recunoaste si crede ca este un oarecare domn. Ii pune in vedere sa nu o mai certe, iar el nu mai zicea nimic.

Pe Gopi o mai recunoaste cat de cat. Gauri nu s-a urcat in masina lui Radha, nu a mai ajuns la templu si s-a intors la mama ei. Cand au plecat acasa, Kokila pune ochii pe Radha si crede ca este servitoarea, pe care o face proasta si ii spune ca daca nu isi face treaba o da afara.

Nu isi mai recunoaste nici casa, iar cand o vede
socra-sa o roaga sa se odihneasca. Cand isi pune mana la cap se vaita ca s-a lovit rau si iarasi cand o vede pe Radha o face proasta si o trimite iar la bucatarie. La copii le spune Jigar si Ahem, crezand ca sunt ei mici.

Nici pe sofer nu il mai recunoaste si crede ca e vreun domn, cand il vede asa de bine imbracat. Lui Ahem ii spune sa o ia pe Gopi de mana si sa nu o mai certe in viata lui, crezand ca ea e sotia.

O vede pe Radha cand vrea sa merga dupa copii si o cearta, ca nu acolo a trimis-o ci la bucatarie. Pe Urmila si Rashi le umfla rasul iar cand Rashi merge in camera, Jigar ii spune sa nu isi faca
probleme pentru ca o sa isi revina.

 Kinjal era la spital cu maica-sa si barbatul ei era singur acasa si a inceput sa le strige, dar in urma lui vin doi banditi care intra in casa. Erau cei doi, care au cazut pe coaja de banana si au fost prinsi de politie, in episoadele trecute.

Il ameninta pe Dhaval ca o sa ii faca rau copilului si ii da si o palma. Daca vrei sa scapi, vii la ora cand iti spunem noi si la adresa asta, ca sa o rezolvam. Dhaval pleaca iar Kinjal striga dupa el si asa s-a terminat episodul din Suflete Tradate din aceasta seara.

Dar mai bine urmariti video, pentru ca este mult mai interesant!