Suflete Tradate ep 543 Dhaval Exploatat!
Kokila îl obliga pe Ahem ca să se poarte frumos cu soția, ea crezand ca soția lui este Gopi. Ți-am spus sa mergi la el în camera și trebuie sa îl împaci pentru ca e cam certaret. Ahem o cearta și ii spune sa nu doarmă în pat iar ea îl roaga sa o lase sa doarmă măcar jos pe podea. Se tot ciondaneau și trageau de pătură pana ii aude Kokila și vine ca sa vadă. 

Ei se prefac ca s-au împăcat și se trântesc în pat, iar ea ii vede printre flori și se bucura ca sunt fericiți. Ahem ii spune ei ca sa stinga lumina și se culca amândoi în pat. De dimineața, Ahem nu aude alarma și se trezește târziu. 

Kokila îl prinde pe Jigar în camera la Rashi iar ea crezand ca e grădinarul îl ia la palme și vrea sa îl dea afara, începând cu ziua de mâine. Tatăl lui insista ca e băiat bun și sa nu îl dea afara. Ii iei toate lucrurile și ii faci asternutul în grădina! El așa face și se culca afara unde îl zbarniie tantarii. 

Gaurii se duce la altar și parca își aduce aminte de ceva. Plângând, vede ca prin ceața ca și când o mangaie tatăl ei. De unde știi rugaciunea asta? O întreabă Kokila. Bine ca ai adus farfuria cu tamaie și hai sa spunem rugaciunea!

 Fata o știa ca pe apa. Ea o să doarmă în camera de oaspeti iar tu dormi cu bărbatul tău. Dhaval e obligat de banditii care îl slugaresc și o refuza pe Urmila când îl roaga sa o ajute. El e ca o sluga la cei doi. Kinjal tot plânge de maica-sa ca nu o mai recunoaște ca fata ei, iar doctorii i-au spus ca o să se facă bine și sa stea liniștită.

 Kokila și-a pus un sari frumos și s-a rujat de parca ar fi pe drumul cel bun, dar totuși ii confunda pe toți, exact cum facea mama ei. Sa speram ca nu o să aibă aceeași soarta ca ea. Radha iida raportul lui Tripti despre ce se întâmpla în casa iar aceasta ii spune ca este bine ca nu își revine, pentru ca altfel o să le bage la închisoare. 

Atât din Suflete Trădate de astăzi și va recomand sa vedeți inregistratea video care durează exact 10 minute!