Suflete Tradate ep 544 Kokila o Marita pe Rashi!
Cu Kokila nu se mai poate înțelege nimeni. Rashi cere un pahar cu apa dar se rasteste la ea și ii spune să se descurce singura. Cauta sa dea și un anunț matrimonial ca sa o mărite pe Rashi și s-au prezentat câțiva pretendenți cu situatie financiara buna.

 Gopi se apuca sa spele un laptop cu apa, iar ea sta și se gândește ca a mai văzut la Gopi gestul acesta. Ahem ii spune ca degeaba încearcă să facă pe deșteapta prin casa dar nu o să-i meargă. Ahem o tine intruna ca Jigar sa nu se mai apropie de Rashi pentru ca îl considera doar șofer și simplu gradinar. 

Radha era plecata sa vorbească cu Tripti și ii reamintește sa nu spună nimic, iar ea ar vrea sa plece de acasă. Gopi i-a făcut ceaiul preferat și o ia Kokila la rost ca e proasta și ca trebuie sa șteargă praful și să facă curat. 

Ii da ordin lui Gauri sa o ajute și aceasta sparge un pahar care se face praf și o pune sa stranga cioburile, iar ea se taie la mana și curge sangele. De ce pui o copila sa fac treaba? Cine ești tu sa aduci pe cineva străin în casa ca să ne învețe pe noi!

 Kokila vede ca s-a tăiat fata la mana și o ia pe Radha tare la întrebări o apuca de mana sa o dea afara din casa. Vă rog sa nu ii mai pune-ți parte gradinarului Jigar! Spuse ea. Ai grija sa nu o mai pui pe Gauri la treaba! Iar fata plânge când aude, dar o consolează Kokila ca o să aibă grija de ea și o să fie bine. 

Dhaval e într-o mare încurcătură cu banditii care îl pun sa incarce marfa și l-au prins apoi ii dau o bătaie buna de tot. Vine poliția, iar el găsește o punga cu bani și o baga sub camasa. Banditii au plecat intre timp iar Kinjal ii duce grija pentru ca el nu vrea sa spună nici acasă ce s-a întâmplat. Cei doi îl tot suna la telefon să se întoarcă la treaba. 

Atât din rezumatul episodului de azi, tradus. Va invit sa urmăriți și inregistrarea video. Pe mâine seara la aceeași ora!