Suflete Tradate ep 545 Dhaval Ascunde Banii!
Jigar vine de la mașina, intra în casa fără sa ceara voie și o vede pe Rashi la etaj și încep sa rada unul la altul, pana ii vede Kokila și ii ia la zor ca ce tot ii da tarcoale lui sora ei. 

Mama lui Jigar o atentioneaza sa nu ii spună nimic Kokilei și sa o lase sa își revină. Hetal ia o frânghie și le leagă de mâini ca sa își aducă aminte de cele întâmplate, dar ea își pune mana la frunte și se vaita ca o doare capul. 

O dezleaga și își cere scuze, apoi arunca frânghia. Vecina vine sa ceara un caiet de la copii și se mira de cum ii striga Kokila pe copii. Rashi ii face semn sa o lase în pace și sa nu o bage în seama.

 Mergi acasă ca o să îți aducem noi caietul. O trimite pe Radha ca să facă supa la copii și ea aduce supa, dar nu și pentru Gauri, pe care nu știe cum sa o ia la goana. De ce nu i-ai adus și ei? Bine, ii aduc!

 Dar ii aduce supa plină de boia iute iar Kokila ii spune sa o mănânce ea. Ea se codeste și Kokila tot insista sa o mănânce. Ii curgeau lacrimile de la iuteala din supa.

 Mai fac un joc cu papausa, poate o să își amintească ceva Kokila din viața de dinainte de lovitura. Gauri se apropie de dulap și își aduce aminte ca odată a căzut dulapul pe ea și sare în brațe la Kokila care o întreabă ce a pățit.

 A consolat-o Gopi sa nu mai plângă și Ahem încearcă sa mai facă o nunta de papusi așa cum a făcut Meera la vârsta de doi ani. Ahem plânge cu păpușa în mana iar Gopi vine sa ii pună mana pe umar și el se oprește din plâns.

 Dacă Gauri vede păpușa o să își aducă aminte. Dhaval a găsit banii, după ce l-au bătut și a pus banii în dulap, iar Kinjal vrea sa caute un sari dar el ii spune să facă un ceai ca sa nu găsească banii.

 El ciocane la o placa de gresie sa poată ascunde banii și sa vedem ce o să se mai întâmple cu el și cu cei arestați. Atât pentru astăzi. Va aștept și mâine la aceeași ora la un nou episod video povestit.