Suflete Tradate ep 521 Tolu si Molu sunt exclusi de la internatul scolii!Tolu si Molu au fost exclusi de la internat!
Urmila si Rashi ii cauta o fata lui Ahem. Au gasit o fata draguta si au intrebat-o daca stie sa faca treaba in gospodarie. Daca dam rufele la spalat, le speli? Nu, zice ea. Nu e buna, constata ei.
Ii da binecuvantarea bunica si ea spune ca stie sa faca de toate si e buna gospodina.

Au disparut bijuteriile, lantisorul, bratara. Se mira cine a luat toate obiectele. Era o hoata care a fost prinsa imediat de Rashi. Pleaca pana nu vine politia! Era o hoata. Ahem vine acasa dupa cateva zile, trist, nebarbierit si nu vrea sa ii umble nimeni in camera.

Gopi are fata tare nazdravana si ii ia pe copii peste gard, fug pana au intrat in padure si cad intr-o gropa de unde nu au mai iesit. Gopi ii cauta si nu da de ei. Intreaba si portarii care spun ca au luat-o in directia aia. Era disperata! Ei zic sa se aseze unul peste altul ca sa iasa din gropa.

 S-a intalnit cu fata si o duce la ceilalti copii ca sa ii ajute sa iasa. Directoarea trebuie sa vorbeasca cu parintii lor ca sunt nazdravani si fac numai probleme in internat. Rashi a incercat sa sune ca sa vada ce este cu copiii.

 Va rog sa nu ii trimiteti acasa, spune Gopi. Directoare vorbeste cu Rashi si ii spune sa ii ia acasa ca ii strica si pe ceilalti. Vreau sa ma duc sa ii fac curat in camera lui Ahem, spune Radha. Rashi nu prea o suporta pe Radha si ii spune lui Urmila ca vrea sa scape de ea.

 Vine Ahem, de la serviciu, cauta niste acte si intre timp vine Radha sa ii aduca un ceai. El o cearta si ii spune sa nu intre in camera lui ca sa faca curat. Kokila ii reproseaza ca a uitat de toti si sta numai la serviciu. Se pregatesc ca sa ia copiii de la inernat si trebuie sa ii aduca Gopi.

 Gopi venea cu toti patru de mana si in masina erau Rashi si Jigar. Mai era putin sa ajunga la masina dar s-a terminat episodul!