Suflete Tradate ep 520 Ahem sta plecatKinjal vrea sa vorbeasca cu baiatul, ca ii este foarte dor de el. A raspuns la telefon si a spus ca vrea sa vorbeasca cu Papuu, dar el nu a vrut sa vorbeasca cu ea.

 Gopi il cearta ca nu vorbeste cu mama lui. Tolu si Molu si-au gasit nasul, pentru ca fata lui Gopi este foarte isteata. Le-a pus un furtun si s-a dus apa peste ei. Gopi o cearta pe fata si pe urma fata se bate cu cei doi afara.

 Baiatul lui Kinjal este iubit de fata lui Gopi. Bat cuba amandoi. Care sare gardul ca sa mergem in padure, zice ea, dar lui Papuu ii este frica si ea ii spune sa stea linistit ca stie ea drumul.

 Ei sunt pereche si tot se uita la fata lui Gopi, care nu are ce sa ii mai faca pentru ca e prea baietoasa. Ahem sta numai la munca si nu a mai venit acasa de cateva zile. Jigar trebuie sa semneze un dosar si Ahem se supara ca nu este acolo, dar mai are si el familie si nu poate. Nu vin acasa, ca nu am pentru ce.

 Trimiteti dosarul aici! Merge acasa pana la urma si il striga tare de tot pe Jigar si il cearta ca de ce nu a venit la serviciu. Trebuie in asa fel ca sa il casatorim ca nu mai stie decat de afaceri. Rashi se roaga la altar ca sa vada ce ii gaseste lui Ahem. Se roaga sa ii gaseasca o analfabeta pe care sa o prosteasca ea cum vrea.

 Ii spune Menajerei sa ii dea ei sa intinda rufele ca sa fie vazuta de Kokila. Tot puneau la cale ce sa ii gaseaca lui Ahem. Urmila spune ca a vazut un anunt in ziar si minte ca vrea sa cumpere cosmetice de la reducere.

Pana la urma cauta o fata dar Kokila spune ca are nevoie de o fata priceputa care sa stie ce sa faca in casa. Au adus o urata si sa vedem daca o sa o placa Ahem. Ei vor sa fie vrednica si atenta ca sa le stie pe toate. Jigar nu stie cum sa se imparta in doua locuri si a fost amenintat de Ahem ca o sa ramana un simplu functionar daca nu isi vede de treaba.

Atat pentru azi din serialul indian rezumat in reluare, Suflete Tradate, de la National TV. Ne mai vedem maine la aceeasi ora!