Suflete Tradate ep 573 Maimuța pe Tripti!În filmul Suflete Tradate din acestă seară, lui Kokila i-a fost rău și a căzut jos. Ea rămâne singură și Tripti cu Radha o iau de câte o mână și o duc undeva departe. Gopi se panichează și întreabă de ea peste tot, iar pe urmă se întâlnește cu ceilalți și le spune ca nu știe cine a luat-o.

Pornesc să o caute și în acest timp, cele două o trag după ele așa lesinată cum era. Rashi făcea poze și spune că o să o găsească ea pe bunica, iar Meera se uita în ce fel bunica e dusă de femeile respective.

 Meera se ține după ele și tot strigă până ajunge într-un loc fără oameni. Când s-a îndepărtat pe un câmp întins, vroiau să o arunce într-o râpă și copila se tine după ele, pănă ajunge la un loc pustiu. Cele două se luptau cu Kokila, care e cam grăsuță și deabia o duceau. 

Radha se ascunde ca să nu fie văzută de fetiță, iar Tripti o lasă pe bunica jos și se luptă cu Meera, care e mică dar puternică. Radha vrea să plece ca să nu fie văzută și încetișor se dadea înapoi, încât aluneca și scapă în prăpastie.

 Se agață de ceva și începe să o strige pe Tripti ca să o salveze! Meera reușește să o ducă pe Kokila pe un deal ca să nu cadă și ea în râpă. Apare o maimuță care se repede în capul cumnatei și o jugănește, o zgârie și o mușcă, de parcă vroia să o scape pe Kokila.

 Ea nu reușește să mai scape din gura maimuței! Meera aude o voce și merge la râpă ca să audă cine strigă de acolo. Ahem și Gopi căutau peste tot și Doamne!, ce problemă mare este în acest film.

 Vă aștept mâine seara la un nou episod tradus din Suflete Tradate și abonați-vă dacă va plăcut povestirea.