Suflete Tradate ep 572 Liniștea Sufletească!
În episodul de astă seară din Suflete Tradate, Gopi o urmează pe Kokila iar ei nu îi convine deloc. Se ține după multă lume în drum spre templu, ca să se roage pentru liniștea sufletească a familiei. Cineva îi ia telefonul lui Gopi chiar din mână și Kokila o face neglijentă.

 Ahem își făcea probleme de ce nu răspunde soția la telefon. El a avut impedimente la aeroport, pentru că au fost ceva neclarități cu fotografia din pașaport. Ahem vrea să zboare cu alt avion ca să ajungă repede la templu.

 Gopi trebuia să ajungă și ea la templu și o vede pe mama soacră când vrea să intre în apă. Nu poate să o oprească și se țin de nas, în timp ce se scufundă. Cumpără sari-uri ca să se schimbe de hainele ude și continuă pelerinajul spre zeiță. Kokila își rupe papucul și continuă desculță.

 A fost greu, pentru că trebuiau urcate scările. Se roaga de niște bărbați care au un scaun pentru cei care nu mai pot merge, să o ia și pe Kokila. Gopi merge pe lângă ea și era foarte cald afară. Radha și Tripti sunt și ele prin preajmă și lui Rashi parcă i se pare că o aude, dar nu reușește să o și vadă.

 Radha le spusese că de fapt vrea să merga la maică-sa ca să stea vreo 5 zile, dar ea a apărut la templu. Trag ele cu urechea la un învațat care le explică cum se prepară o plantă ca să facă o loțiune puternică. Au plecat și au pisat planta, pe care o introduc într-o sticla. Lui Kokila îi era tare sete și băieților care o duceau, la fel, iar Radha le dă să bea apă din sticla cu planta.

 Pică jos și băieții și Kokila, iar cele două se bucură că au reușit. În urma lor erau toți ai casei și Rashi se împiedică de papucii lui Kokila și au tot mers după ea. Kokila și băieții au căzut lați, iar ele râdeau că le-a reușit planul. Gopi și Ahem nu au ajuns la mama lor iar Urmila stă acasă și așteaptă telefon.

 Mama lui Gopi îi zice că are inimă buna și nu de piatră ca a ei. Tu stai acolo și Dhaval nu a venit acasă? Adică nu știa de bărbat pe unde umblă! Nu îl mai bănui, că a fost cu mine acasă. Gopi i-a sunat și le spune că au găsit-o iar Urmila plânge, de fapt juca teatru, că îi pasă de Kokila. Copiii o întreabă de ce țipă și plânge? Și Vidya își pune aceași întrebare!

 Daca va plăcut episodul de azi din Suflete Tradate, vă rog sa vă abonați! Va mulțumesc.