Suflete Tradate ep 571 A Gasit un Portofel cu Bani!
Kokila e la un chioșc și vrea să cumpere ceva, dar o deranjează că e muzica prea tare. Gopi îi sare în brațe și îi spune că e căutată de toți. De ce îți faci griji pentru mine? Ahem luase trenul în altă parte și a vorbit cu el, dar s-a terminat bateria la telefon. Ei îi plăcea foarte mult și Gopi o găsise pe Kokila și roagă pe cineva să îi dea telefonul ca să sune la Ahem.

 El tot întreba lumea dacă a văzut-o pe mama lui. Vine o doamnă, îl trage pe o străduță lăturalnica și îl amenință să îi dea portofelul. Vin doi, îl bat, dar el își revine și îi rupe cu un par! Femeia a dispărut imediat și a venit poliția ca să îi ia pe derbedei.

 Nu a putut să răspundă la telefon și vede apelul. Îi spune vânzătorul că nu el a sunat, ci o doamnă care a plecat. Gopi găsește și încarcă telefonul ca să vorbească cu el și îi spune că a găsit-o, dar ea nu o recunoaște și crede că vrea să îi facă rău. Ea se roagă la toate zeițele ca să își recapete memoria și să o recunoască. În timp ce se ruga, i se face rău și leșina, iar atunci, Gopi sare să o ajute.

 Plângea și cere o sticla cu apă ca să o stropească și își revine. O tot întreabă că de ce o urmărește și se ține după ea. Ahem ajunge acasă și le spune ca nu a găsit-o, dar sună Gopi și dă vestea că este cu Kokila! Tripti se ceartă cu Radha că nu au dus planul la bun sfârșit și au reușit să o găsească.

 Radha îi schimba fotografia de la pașaport, lui Ahem, ca să îi facă probleme la vama din aeroport. Ce cauți mătușă aici? Ca sa îi atragă atenția lui Meera, îi spune că din cauza ei sunt toate problemele în casă. Meera plânge și o găsește Ahem, iar ea îi spune că se simte vinovată de tot ce s-a întâmplat.

 Nu îți face probleme, că o să rezolvăm noi! Începe să se roage ca să o ia cu el și să meargă la Kokila unde este și Gopi. Merge în bucătărie la Hetal și îi cere să meargă la mama ei. Bine Radha, ai voie sa pleci! Dar ea se duce la aeroport și când Jigar dă pașaportul, se uita vameșul la fotografie și nu seamănă cu titularul. Este o mare problema și să vedem ce se mai întâmplă în episodul următor din Suflete Trădate.

Vă rog s-a va abonați la canalul meu de YouTube, dacă va plăcut povestirea!