Suflete Tradate ep 546 Tableta si Budinca!
Gauri ii imbratiseaza pe părinții ei și ei o strang la rândul lor în brațe. Ea își aduce amine de jocul cu păpușa când a cununat-o. Și la altar își amintește de nunta papusei. 

Radha asculta pe la uși și nu știe cum sa o dea afara, învățată și de Tripti. Merge repede la Gopi și ii spune ca o cheamă mătușa Kokila iar ea se ascunde după perdea și se mira ca unde este doamna Gopi. 

Se duce la dulap și ia bijuteriile pe care le pune lângă fata iar apoi o acuza ca e o orfana și o hoata care a venit în casa ca sa fure. Fata începe sa plângă și se ia de barba așa ca la început când era mica.

 Kokila, se gândește cu mintea ei de acum și face un calcul ca fetița e prea mica sa ajungă la cutiile care erau așezate prea sus. O imbratiseaza și Gopi și ii spune sa nu mai plângă pentru un colier dispărut dar Radha l-a băgat în geanta lui Kokila ca sa îl găsească acolo. 

Vrăjitoarea de Radha spune ca ai furat, dar lasa ca o aranjam noi! Au spus copiii. Dhaval are niște bani ascunsi pe care nu ii știe nimeni iar Urmila îl face sarantoc iar el se simte prost. Cel mic vrea o tableta pentru ca și ceilalți copii au. Urmila ii spune ca tableta e foarte scumpa iar tatăl lui nu are bani de jucarii dinastea.

 Ii promite pana la urma ca ii ia, dar Urmila insista ca e foarte scumpa. La Kokila acasă, mama lui Jigar, Hetal, face o budinca și vrea sa ii dea și lui Jigar care face treaba în curte la o mașina.

 O striga pe Rashi și îl ia la rost ca nu se culca. Le-a schimbat numele la toți și îl cearta, apoi ii cere cheile de la mașina. Gopi și fata tot plâng ca Gauri a fost acuzata pe nedrept.

 Fata îl roaga pe Ahem sa ii spună o poveste pana adoarme și mai îl roaga și sa nu o ia la goana pe Gopi. La altar, fetița, coase ceva pentru zeița iar lui Gopi parca i-a șoptit cineva la ureche ca e fata ei dar Gauri e prea mica ca sa știe tot ce s-a întâmplat.

 Asta e tot din episodul tradus din Suflete Trădate din aceasta seara, dar va invit sa urmăriți și video de mai sus. Pe mâine seara!