Suflete Tradate ep 548 Kokila o Marita!
Kokila o cearta pe Radha de ce a ajuns colierul agățat de sari-ul ei. Au dat vina și pe copii. Gopi merge în camera sa ii duca un pahar cu apa iar Kokila tine mult la ea și o învața să fie mai aspra și sa îl facă să fie mai atent cu ea.

 Ahem aude și ii spune ca îl doare capul dar Kokila ii zice sa o roage frumos și sa vorbească mai altfel cu ea. Merge cu fata la altar și se rugau tot timpul, iar fata se ruga în mod special pentru Kokila.

 Vine și Ahem iar acum erau toți trei și ii spune fetei sa nu mai fie supărată ca au dat vina pe ea. Gauri o atentioneaza sa nu mai vorbească cu Gopi și Radha, iar ea ii cere sa ii promită ca nu o mai cearta pe Gopi și ii ia mana ca sa o pună peste a lui Gopi și așa a reușit sa ii impace. 

Vine poliția sa mai cerceteze și sa vadă dacă și-a mai revenit Kokila cu memoria. Cine va urmarea la slujba? Era o femeie cu un sari alb! Radha suna la Tripti sa ii spună ca a fost recunoscuta dar ea nu se impacienteaza și ii spune sa stea liniștită. Kokila tot încearcă sa își aducă aminte, dar o doare capul și nu prea reușește.

 Parca începe sa își aducă aminte ceva de copiii care au fost la internat. Dhaval s-a băgat sub pat ca sa umble la banii ascunsi și Urmila îl aude când ciocanea și da de el cu banii în mana. 

Ia sa văd de unde ai tu atatia bani? Banii trebuie sa ii păstrez eu, zice Urmila. Toate femeile vor sa pună mana pe bani dar el vrea sa ii duca la poliție ca sa scape de ei. Urmila încearcă sa deschidă ușa cu o agrafa iar Papu nu dormea, pentru ca avea nevoie la baie și o întreabă ce face. 

Ea îl ia la rost ca nu e treaba lui și îl zoreste sa meargă la baie. El nu putea să desfaca sfoara de la pantaloni și o roaga pe ea sa îl ajute. Lasa fereastra la bucătărie deschisă, ca sa intre pe acolo și o întreabă Kokila de ce e deschis în toiul nopții? 

Gopi duce fata sa o culce și pana la urma Rashi se uita la Jigar, care dormea pe jos și îl durea spatele. Ii declara ca ii este dor de ea, dar Kokila urmărește sa o căsătorească prntru ca are impresia ca e sora ei. 

Asta a fost tot pentru astăzi din filmul serial Suflete Trădate de la Național TV. Sunteți invitați sa urmăriți și video de mai sus. Va mulțumesc!