Suflete Tradate ep 549 Gopi il Admira pe Ahem!
Gopi a mers la culcare și Ahem doarme pe jos unde a pus și un paravan ca sa nu o mai vadă. Ea îl admira în somn și ii spune ca îl iubește, pană când el o vede și o cearta ca se uita la el. Jigar dormea și el afara pe o saltea.

 Radha planuieste cu o hoată sa o răpeasca pe Gauri. Ii arată pe unde să intre în casă în toiul noptii și mergea prin casa pana da peste o floare care cade și o trezește pe Kokila. 

Ea cauta să fugă ca sa nu fie prinsă și se ascunde în pătura lângă Jigar, care nu o simte și mai pune și mana peste ea. Când a văzut că Gopi a plecat, iese de acolo și continua treaba ca sa o fure pe fată. O cearta pe hoată ca a greșit camera și se duce la Vidya care îi pune la nas ceva și o ia în brațe ca să coboare cu ea.

 Coboară cu ea pana la ușa și o vede Kokila că merge cu fata în brațe și tipa la ea să se oprească ca îi fura copilul. Iese Ahem și ii ia fata din brațe și o întreabă de ce a venit în toiul nopții ca sa fure? Ea spune că a încurcat fetele și se vaita că e mama ei și nu are bărbat.

 Trebuie sa vorbim cu preotul ca sa vedem dacă e adevărat, dar pană atunci suna la poliție și mai ii dă și câteva palme. Preotul o întreabă cu ce era fata îmbrăcată când a răpit-o și ea se bucură ca preotul a recunoscut-o. 

Vrea sa plece dar Kokila ii spune sa nu plece până nu aduce o dovada ca e fata ei. Fata plangea și nu vrea să se dezlipeasca de Gopi și nu recunoaște ca ea e mama ei. 

Gopi trage sa scape fata și insista ca fata nu pleacă! Adu dovada ca fata are un semn pe corp. Are o alunită pe spate și când o controleaza nu găsește nimic. 

Stai aici până vine poliția și Jigar sa stea de paza la ușa sa nu fuga iar Radha sa doarmă cu servitoarea în camera. Ea venise ca sa o răpeasca și sa o duca Tripti undeva, ca sa nu spună adevărul. Kokila a rostit cuvântul Meera și a leșinat dar nu își aduce aminte.

 Kinjal și Dhaval sunt negajiti din cauza banilor furati care crede ca nu or sa ii ajute la nimic. Noi nu avem bani și tu vrei sa ii predai la poliție! Trebuie sa ii astup gura lui Kinjal care vrea să mă acuze ca am furat bani și nu vreau sa ii dau.

 El nu știe ce sa mai facă: Sa îi predea sau sa îi țină în casa? O să vedem în episodul următor ce se mai întâmpla. Pana atunci urmăriți video de mai sus.