Suflete Tradate ep 550 Dhaval Cautat!
Erau adunați sa o aștepte pe Gauri ca sa vadă dacă are o alunita pe spate. Radha merge la Gauri, ii desface fermoarul și ii pune un punct, ca o alunita, dar cade când îl atinge Rashi. Radha vede și nu știe ce să facă dar o suna pe hoata care ii scrie să fugă în mesajul de pe telefon.

 Ea scapa fugind pe geam și nici portarul nu a văzut pentru ca dormea. Fata a rămas tot la Kokila și era supărată ca toate necazurile sunt aduse de ea și se gândește sa plece din casa.

 Vidya avea coșmaruri și începe sa o strige pe mama ei. Copiii se impacienteaza și o întreabă ce are. Ea spune ca e din cauza hoatei care o furase mai demult. Gauri începe sa cânte foarte frumos și o aud toți din casa care rămân impresionati de vocea ei.

 Ea ii vede pe toți stresati și ar vrea sa plece la templu unde a crescut. Își ia legătura cu haine și pleacă în toiul nopții. Pleacă încetișor dar copiii simt și se țin după ea, pana o găsește Vidya, care o întreabă de ce vrea sa plece.

 Ea spune ca din cauza ei sunt toate necazurile dar copiii nu o lasa și o aduc acasă. Acasă era jale mare ca nu stiau unde sunt copiii și credeau ca i-a furat cineva. Kokila ii spune sa nu mai plece niciodată iar ea promite ca o să fie cuminte.

 Radha vorbește mereu cu Tripti și o tine la curent cu tot. Banii pe care ii tot invarteau de colo colo, nu se știe unde au dispărut și Kinjal merge la mătușa în camera ca sa vadă dacă sunt acolo.

 Kokila o simte și o întreabă de ce s-a făcut hoata și vine pe furis. Kinjal vrea sa predea banii ca nu sunt bani curati și le aduc ghinion. Dhaval, trebuie sa predai banii! Dar el nu mai știe de unde sa ii ia și a incremenit.

 I se pune în vedere, de poliție, sa aducă banii în 24 de ore altfel ajunge în spatele gratiilor. Kokila o vede pe Radha vorbind la telefon cu Tripti și o ia la rost ca cine e la telefon.

 Radha tremura și lasase telefonul de la ureche ca nu știa ce sa mai spună. Ea e o mare paguba în casa Kokilei. Atât pentru azi din episodul rezumat Suflete Trădate. Va aștept și mâine seara la o noua povestire!