Suflete Tradate ep 551 In TabaraGopi a făcut mâncare și i-a servit pe copiii care nu vor sa mănânce decât împreuna cu Ahem. Au mâncat tot din farfurie și au mulțumit pentru hrana.

 Gopi și Ahem tot nu sunt prea apropiați. Au mers la joaca și se bat cu pernele iar Gopi fiind mai mare nu prea se joaca cu ei. Îl cearta pe unul din băieții lui Rashi și copilul avea niște lapte în gura cu care o stropeste pe Kokila pe fata.

 Ea se supăra și pleacă în camera ei iar copilul se simte vinovat. Ahem îl cearta ca nu e frumos să se ia de mama care e bolnava și ii spune sa meargă în camera ca sa își ceara scuze. Vidya se îmbraca în bucătar și împreuna cu ceilalți copii merg în camera la Kokila care a leșinat și au fost nevoiți sa cheme doctorul. Copiii vin cu mâncarea pregătită și ei ii dau lacrimile iar el își cere iertare. 

Kinjal primește un telefon ca Papu este plecat în tabara și o suna pe Rashi sa ii facă în necaz ca al ei este plecat în tabara. Rashi vrea sa ii trimită și ea pe ai ei în excursie ca sa nu fie mai prejos. Urmila se cearta cu Dhaval și îl face de ras în fata nevestei și a colilului.

 El spune ca vrea sa plece din casa iar ea nici nu se sinchiseste. E vorba de banii pe care nu ii mai găsesc și Urmila reproseaza ca și-a luat cercei și a trimis băiatul în tabara. Ea începe sa își imagineze ca e bătrâna și în baston.

 Cauta înțelegere la cei doi și vrea sa îl mituiasca pe poltist ca sa îl lase în pace. Jigar era bucuros ca și Rashi o să meargă cu copiii în tabara ca sa scape de ochii lui Kokila. Trebuie sa merg cu copiii dar nu o să stau în fata cu șoferul! 

Si Kokila ar trebui sa meargă ca să se simtă bine cu cei mici. Lui Radha ii tremura buza ca nu a ieșit așa cum vroia ea. Ei nu se înțeleg așa de bine dar trebuie să se prefaca de dragul lor. Mintea lui Kokila e totusi ravasita și nu știu când o să-și revină.

 Atât pentru azi din Suflete Trădate și va invit sa vedeți video de mai sus.