Suflete Tradate ep 552 Înghetata cu NucsoarăAstazi, in Suflete Tradate, au luat copiii și au plecat în Tabara dar când au ajuns au fugit. Gauri spune ca ea ar vrea sa plece acasă, unde o primește Gopi iar Radha este dezamgita ca nu poate sa își facă jocul. A făcut trei pahare de limonada și lui Gauri ii da paharul în care a pus o pastila.

 Nu mai putea de necaz ca nu a băut Gauri și nu știu ce efect avea pastila. A plecat sa mănânce înghețată cu Nucsoara, așa cum ii plăcea lui Ahem. El ii aduce lui Gauri un dosar pe care sa îl completeze ca sa meargă și ea în tabara dar ea nu știe ce nume sa pună la locul părinților. 

Merge la altar și plânge, unde o găsește Gopi și ii spune sa pună numele la zeița. Am auzit, domnule, ca va place înghețată cu nucsoara! Bucătăreasa se tot vaita de sete și gseste cele doua pahare în frigider pe care de îndată le bea!

 Vine și completeaza iar a doua zi o ia și pe ia în tabara. Radha spune ca și ea vrea sa meargă în tabara la distracție, dar ei o fac vrajitoare și ii spun ca varstnicii nu au ce cauta la distracție cu copiii. 

Radha tot vrea sa o rapeasca pe Gauri și o suna la telefon pe Tripti ca sa ii fie mai ușor. La Kinjal acasă, unii care se faceau oamenii legii, vor sa ii ia banii și Urmila merge la secție sa intrebe dacă colegul respectiv aparține de ei.

 Acolo vede cum ii bateau la talpi cu bastoanele și cred ca o să ii vina rândul și lui Dhaval. Îl atentioneaza sa deschidă, pentru ca au trecut 24 de ore și au data navala peste ei, dar Urmila a vărsat o galeata cu apa pe cel mai mare.

 Dhaval se lupta cu ei și îl lasa pe unul lat, jos, de îmi este frica sa nu fi patit ceva. În tabara copiii se joaca un joc în care trebuie să facă un porteret de fata și ei nu se descurcau deloc.

 Doar Gauri a reușit sa o deseneze perfect, pe zeița care cânta la caval și ia un premiu. Kokila se bucura foarte mult ca Gauri a fost cea mai isteata dintre toți. Atat din Suflete Tradate de azi. Abonati-va!