Suflete Tradate ep 553 Incurcatura
Radha și Tripti se întâlnesc în tabara și era deghizata ca sa ii facă rău lui Gauri. Își pune ochelarii și nu reușește sa o recunoască. La concurs copiii aveau o proba în apa unde trebuiau să se invarta.

 O trimite pe Gauri sa bea un suc și pune ceva sa alunece ca sa nu câștige Gauri. Fetița aluneca, e salvată de ceilalți dar pierde concursul. Tripti se duce și ii taie hamul de la spate și își aroga dreptul de ajutor, dar cineva observa ca este chinga desfăcută și a fost tăiat hamul de cineva, iar ea cădea de fiecare data.

 Gopi ii spune sa participe ca sa devină curajoasa și sa poată înfrunta orice. Au închis bine hamul și era în siguranță. I-au dat drumul iar Radha este nemultumita ca nu le-a reușit planul. Au plecat acasa unde merg la altar să se roage ca au reușit sa participe și sa rezolve problema.

 La Urmila acasă au venit polițiștii pe care i-au bătut bine și Dhaval la lăsat lat pe unul din ei. Nu stiau ce să facă cu el acum și dau telefon ca sa îl aducă pe Papu din tabara și îl roaga pe Jigar sa îl ia înapoi la ei. 

Jigar se tot uita și întreabă cine sta pe scaun. El spune ca e mătușa lui, dar observa ca are pantofi de bărbat! Pleaca Jigar și vine vecina care a auzit zgomot iar Urmila ii spune ca nu e nimic grav. 

Ei nu stiau cum sa scape de polițist, dar nu au cum sa îl scoată din casa fără să fie văzuți de vecini. El se rastoarna și toți cred ca este mătușa. 

Vor sa îl duca înapoi și îl baga din nou în casa. Bărbatul lui Urmila vrea sa anunțe poliția dar ea nu îl lasa pentru ca nu vrea sa meargă la închisoare și spune ca are ea un plan ca sa rezolve situația.