Suflete Tradate ep 554 Balonul!
În acest episod din Suflete Tradate, cei din casa, caută să îl îngroape pe omul legii undeva departe într-o groapă în care cade Urmila. Îl bagă înăuntru dar tot miscând-ul și turnând pământ pe el, s-a trezit și atunci s-au pus cu ciomegele pe el și l-au terminat de tot.

 Kinjal a avut treabă să îl îngroape și nu a mai fost în tabară, dar banii tot nu îi au. Intră la ea în cameră, probabil îi este dor de ea și în acest timp deschide Kokila ușa și îl ia la ceartă pe Jigar că de ce se apropie de sora ei.

 A hotărât să îl însoare cu Radha și cei din casă au făcut ochii mari când au auzit și nici Jigar nu vrea să se căsătorească dar nu are ce să facă. A zis da! Iar Radha, a început să tremure de emoție. S-ar putea să înceapă pregătirile de nuntă. 

El trebuie să meargă din nou în tabară cu copiii și Radha trebuie să vină și ea unde face un joc în care participă copiii și a ieșit bine. E o probă cu un balon în care să meargă copiii. Mai întâi au venit vecinele care nu au măturat exemplar si trebuie puse din nou la incercare.

 Este necesar să participe și Gauri, dar Radha ia niște cuie pe care le bate de colo, colo ca să spargă balonul si să nu câștige Gauri. Gopi vede cuiele și fuge repede să le scoată. 

Reușește cu unul, pe care îl indoaie, ca să nu înțepe balonul care trece peste mâna lui Gopi și o rănește. Îi curge ceva rosu! Rashi s-a zgariat la picior și o ia Jigar ca să o ducă la spital.

 Kokila rămâne cu Savita, iar Gopi nu are mare lucru la mână. Ca să le dea de lucru, le leagă în niște curele și le dă drumul în aer. Ele țipau ca din gura de șarpe când se dădeau cu tiroliana. Mai la sfârșit parcă se simțeau mai bine și chiar a început să le placă. 

Radha trebuie să facă nuntă cu Jigar și nu știu ce o să se întâmple. O sună pe mama ei să îi spună ca și-a scrântit piciorul și că o să vină și cu Jigar și or să mai stea pe la Urmila. Asta a fost tot din Suflete Tradate de azi. Abonați-vă daca va plăcut episodul.