Suflete Tradate rezumat Ultimul episod de azi 555 Au Găsit banii ascunsi la saltea!
Copiii, in Suflete Tradate de azi, pleacă iar în tabara unde se pregătește un joc nou. Gopi e foarte atenta pentru ca data trecută a găsit cuie și vrea sa evite evenimentele mai putin placute. Se îmbraca toți la fel și se lupta pentru un steag.

 Când Gauri merge sa ia steagul se descarca jucaria, iar Gopi spune ca e de adevaratelea. Gopi se arunca pe Ahem și îl darama iar el o ia la rost. Ea ii spune ca jucaria lui e adevărata iar el o desface și așa era. Au mers la secție ca sa cerceteze cine a schimbat jucaria cu una adevărata.

 Ii da 4 câini dresati ca sa ii țină în lesa, iar Hetal nu mai poate de emotie. Oamenii legii le spun sa nu divulge nimic, ca ei sa descopere adevărul. Ahem a spus ca a fost la templu și ei ii întreabă dacă au adus ceva de mâncare.

 Vezi ca sunt cam agitați și ne banuiesc! Ii spune Tripti lui Radha. Lui Gopi parca ii șoptește cineva la ureche ce să facă și merge ea sa pregătească cina. La altar, Gopi cânta frumos și se gândește ca era ziua lui Meera. De ce femeie plângi? 

Nu e nimic important, plângeam și eu așa! Meera ar fi împlinit 11 ani. Dhaval era în excursia respectiva iar Papu se bucura când vede părinții lângă el. Rashi este atinsa la picior, dar mama ei nu prea are bani sa o intretina. 

Papu zice ca el a ascuns banii și se baga undeva, de unde scoate punga cu bani, iar Urmila imediat vrea sa pună mana pe bani dar ii ia Kinjal și ii pune în dulap. Pleacă iar la jocul din tabara și iar e o neclaritate cu Gauri, pentru ca ii taie frânghia și o să vedem în episodul viitor dacă agentii de ordine o să-l descopere pe cel care vrea sa ii facă rău lui Gauri.

 Atat din Suflete Tradate. Abonati-va daca va placut episodul tradus.