Rezumat Suflete Trădate ep 556 Gauri Salvata de la o mare incurcatura!
Au ajuns la concurs unde au o proba grea cu frânghii și un deal. Ahem pune paza ca sa descopere femeia în uniforma care face rău. Își dau drumul cu frânghiile pe dealul cel mare, iar Tripti încearcă sa taie frânghia dar nu reușește sa o taie de tot, pentru ca vrea sa o termine pe Gauri.

 O salvează Ahem și se lovește doar cu fruntea și ii curge sânge. Radha vorbește cu ea la telefon și ii spune ca e în pericol. Ea iese cum poate și nu e descoperita. Kokila striga cât poate de tare: Meera! Și pe urma lesina. 

Vine salvarea și o ia și pe ea și pe Gauri și le duce la spitalul Municipal. Doctorii spun ca or sa își revină repede. Kokila se întreabă ca de unde știe mama ca ea a stat în spital mult. Gauri are nevoie de sânge și se ofera Ahem sa doneze.

 Radha e disperată ca dacă se ia proba de sânge iese ca e fata lui Ahem iar ele sunt incrancenate sa o termine pe Gauri. Un asistent aduce masa iar sub masa, invelia cu un cearsaf, era Radha iar Tripti se face ca e femeie de serviciu, matura cu mopul și vrea sa intre la Gauri. Radha se apucase sa o stranga de gât și fata se zbatea ca sa scape. 

Tripti intra și ea se apara ca nu ea a făcut. Femeia ii spune să facă treaba pana la capăt dacă a început. Se apuca iar ca sa o strânga de gât pe fata, fiind obligata de Tripti și în acest timp intra Kokila pe ușa, iar ele se ascund repede după perdea.

 Gauri era lesinata în pat iar ele așteaptă sa iasă Kokila ca sa își continue treaba. Kokila nu le vede dar nici ele nu mai inearca nimic. Pe cele doua bunici vrea Jigar sa le duca acasă, dar pana atunci vor sa treacă pe la templu ca să se mai roage.

 Acolo, copiii cantau foarte frumos și când ajung acasă erau toți plansi și tristi. Vroia să vină și Rashi, care merge în carje pentru ca o doare piciorul iar Urmila ar vrea sa o aducă acasă. Ea a ajuns la spital și e îngrijorată pentru Găuri, ca de altfel pentru toți.

 Analiza de sânge nu a ieșit și pentru ca Kokila a intrat peste ele s-ar putea sa scape biata fata.