Suflete Tradate ep 557 Legaturi de Sange!
Copiii se rugau la templu și pe urma ajung acasă unde nu mai vor sa mănânce și sa bea pana nu se face Gauri bine. Ahem trebuie să facă analizele pentru ca Gauri are nevoie de sânge. Tripti și Radha încearcă iar sa o stranga de gât pe fata, dar intra doctorul la tipetele fetei și ele se ascund după perdea, unde stateau transpirate de emoție.

 Reușesc sa scape pe geam iar pe urma vorbesc la telefon ca să facă ceva și sa o termine pe Gauri. Ahem așteaptă rezultatul care vine după o oră și doctorul spune ca sunt legături de rudenie intre ei. Gopi parca știa ceva pentru ca vazuse cicatricea la piciorul fetei. Ea face legătura, după ce a spus doctorul și cu ce a văzut ea.

 Trebuie sa fac testul ADN! Doctorul ii ia sânge lui Gopi și rezultatul vine după o oră. Radha se duce la Urmila și ii spune ca de ce sta acolo și o tine pe Rashi, care este în carje, când ar fi trebuit sa stea comod acasă. Ii da lista cu analize, iar Ahem începe sa plângă când vede ca este Meera, fata lui. 

Rashi fuge repede, așa cum poate, ca sa ii dea vestea cea buna lui Gopi și anume ca Gauri e de fapt Meera! Gopi fuge după Ahem și ii sare direct în brațe, iar el fiind tot supărat, face pe bosumflatul. Ahem, Gauri e Meera, fata noastră! El face ochii mari de uimire.

 Ahem merge la ea și ii spune să se facă bine, dar fata este inconstienta pentru ca a fost stransa de gât de cele doua. Când o să auda Kokila, o să ii vina memoria la loc. Ei se tot gândesc dacă într-adevăr e Meera, dar dacă analizele au ieșit, asta înseamnă ca este sigur și acum așteaptă ca Gauri sa își revină.