⭐️ Suflete Tradate ep 558 Comanda de Tort!
Gopi este cu analizele în mana și îl imbratiseaza pe Ahem spunând-ui ca a găsit-o pe Meera și plangeau ca doi copii. Merge la salonul lui Gauri, care nu își revenise și o saruta pe frunte. Le arata analizele tuturor și atunci văd ei ca este fata lor, Meera! Medicul ii pofteste afara ca sa aștepte sa își revină, iar el își vede de pacienta.

 Kokila vroia sa plece cu Rashi și o vazuse imbratisata cu Jigar, iar ea se scuza ca nu e adevărat și el doar a prins-o pentru ca era sa cada. Jigar spune ca cheile sunt la el și Kokila le da câte o palma la fiecare și vrea sa îl ia pe soțul ei ca șofer. Ii vede pe toți strinsi și plansi de rămâne tablou în ușa camerei.

 Ahem o imbratiseaza și ii comunica ca a găsit fata și ea nu pricepe nimic. Nu înțelege deloc și pleacă acasă. Vine cu ea acasă și copiii deabia o așteptau. Rashi le spune ca este Meera care a fost pierduta 8 ani și ii roaga sa nu ii spună lui bunica nimic.

 Kokila merge în camera ei să se odihnească iar mama ei, care e și ea dusa puțin, e de acord să facă limonada. Radha e necajita ca nu a reușit sa fac nimic din ce își propusese. Tripti își arunca cartela de la telefon și ii reproseaza ca nu a fost în stare să facă nimic. 

Rashi spune ca trebuie sa fac comanda de tort ca sa serbeze ziua lui Meera. Kokila merge singura sa își ia limonada și ii găsește pe toți jos. O ia la rost pe Rashi! Urmila se bucura tare mult când aude ca o să mănânce tort.

 Și Papu e bucuros pentru tort, iar Urmila inghte în sec. Acasă hotaraste ca din banii ascunsi de Dhaval sa ii cumpere un cadou lui Meera, dar el spune ca a decis sa ii doneze la orfelinat. Ea riposteaza ca nu e bine și ca nu au ce sa mănânce iar el vrea să facă donatii? Urmila vrea să se folosească de bani pentru ca asta e focul ei: Banii!