Suflete Tradate ep 559 Magazinul!
Kokila merge la culcare și ceilalți au hotărât sa nu ii spună ca vor sa cumpere tort și sa serbeze ziua lui Meera. Aude soneria și vine comanda de tort făcută de Rashi. Ea merge și ii vede pe toți stransi și tocmai taiasera tortul. Părinții pun mana pe cuțit și împreuna taie tortul.

 Kokila este nedumerită și ii întreabă ce fac la ora asta târzie. Ei spun ca se uita la un film. O ia mama ei la rost și o pune sa ii facă frectie la un picior pentru ca o doare, cu scopul sa o scoată afara. Radha se tot învârte și e neliniștita ca o să își revină Kokila și o să fie greu pentru ea.

 Suna inspectorul la ușa și spune ca a continuat cercetările și trebuie sa descopere cine a tăiat frânghia. Gopi spune ca și-au regasit fetița prin analizele de sânge și trebuie cercetat, ca sa vadă cum a ajuns la 120 de Km distanța!

 Când a auzit ca inspectorul se ocupa de amândouă cazurile, era sa ii cada tava din mana Radhei. Fuge repede la telefon sa o sune pe Tripti și merge la ea, ca sa ii spună ca sunt pe urmele lor. Ea ii spune sa stea în casa și sa nu renunte la plan.

 Vine târziu de acolo și nu știe cum sa intre, ca sa nu dea de banuiala și inta pe ușa unde doarme Jigar pe o saltea. Rashi venea și ea ca sa îl vadă, pana sa adoarma și o vede pe Radha când intra la el! Ce cauți tu la el? De ce ii dai tarcoale soțului meu?

 Vrea sa ii dea o plama, dar Jigar o tine ca sa nu facă zgomot și sa o trezească pe Kokila. Urmila a auzit ca ei vor sa doneze banii la orfelinat și vrea sa vanda magazinul ca să facă rost de bani. O ia la rost, ca de ce vinde magazinul și ea spune ca nu este prea rentabil.

 El zice ca a fost făcut cu mari eforturi și nu vrea sa ii lase fără sursa de venit. Tot ce ai făcut, ai făcut de la mama, pentru ca cheile au fost pe mana lui Rashi. Ia uite ca îmi scoate ochii acum! Sa vedem dacă or sa vanda magazinul și sa doneze banii, în episodul viitor.