Suflete Tradate ep 560 Elibereaza medicamente compensate cu reteta!
Gopi merge sa îi aducă un pahar cu suc lui Kokila, care trebuia sa ia medicamentele, dar ea spune ca le ia mai târziu. Vine și Radha cu un ceai și o cearta ca de ce la adus. Ii spune sa își facă și o baie iar Radha amesteca medicamentele și când vine Kokila bea pastilele iar Radha se uita la ea când inghitea pastilele.

 O ia și pe Gopi la rost ca ascunde ceva de ea și nu ii spune pana la urma nimic de Meera. Nu este momentul acum sa afle de fata. Vine seara și Ahem cu Gopi dorm ca de obicei: unul jos și altul în pat. Jigar ii spune să se impace cu soția lui pentru ca ii este de mare ajutor. 

Aude gălăgie în camera lui Kokila și îl vede pe Parga când era lovit cu perne, pahare și ce mai ii cădea în mana. Ahem îl ia mai deoparte, ca sa nu îl mai vadă Kokila și sa îl lase în pace. El se vaita ca este lovit la mana de Kokila și îl roaga sa aibă rabdare ca o să se facă bine.

 Nu prea înțelege ce este cu medicamentele, ca nu își revine deloc. Kokila a mers după Radha, unde întindea rufele iar Gopi controla pastilele si Kokila o ia la rost, ca ii cotrobaie prin dulapul din camera ei. Radha asculta după perdea și îi parea bine ca nu a reușit sa umble la pastile.

 Copiii s-au gândit și mai ales Vidya, ca își dorește trandafiri și ceva dulciuri din faina albă, așa cum le place lor. Ahem aduce trandafirii și fata îi spune ca i-a cerut pentru mama ei! Ahem îi ofera trandafirii. Dhaval trece printr-o aglomerație și cineva se lua de o fata, iar el sare sa o scape, dar fata îl zgarie pe fața.

 Ajunge acasă și Kinjal îl întreabă ce a pățit. El și-a pierdut legitimația iar fata a păstrat-o și îl căuta. Iese Rashi și o vede pe fata careia nu îi este teama deloc. Este o neînțelegere! Eu am crezut ca mă lovește dar m-a salvat defapt. Dacă aveți nevoie de mine pot sa va fiu de ajutor.

 Ea se tot ceartă cu Urmila ca nu face curățenie și Ahem caută să se împace cu Gopi și tot îi promite Kokilei ca o să se facă bine. Ii cade în genunchi lui Gopi ca a fost rău și nu a prețuit-o, dar cred ca o să se împace cu ea.

 Vă rog sa urmăriți video de mai sus și sa va abonați la canalul de YouTube!