Suflete Tradate ep 561 Kokila Decide!
Soacra lui Kokila este îngrijorată de starea ei, a plâns, iar Paraga ii spune sa aibă rabdare ca o să se facă bine. Bunica spune ca nu este treaba lui Gopi să se ocupe de rufe, iar ea merge în camera la Kokila care ii spune sa iasă afara ca nu o mai vrea. Copiii vor sa ii vadă împreuna pe cei doi și fac un fel de altar din trandafiri și alte flori, combinat cu lumânări.

 Când vede el, rămâne tare impresionat și ii spune și ei. Vine și Gopi care rămâne mirată de ce vede, crezand ca pentru ea este aranjamentul floral. Ahem ii spune ca au trecut 8 ani și s-a dezobisnuit, dar în același moment ii ia mâinile și ii declara ca nu merita să se mai poarte urât cu ea.

 Își trage și palme singur! Își cere iertare și ii cade în genunchi apoi plâng amândoi. Copiii nu mai puteau de bucurie și se bucurau de fapta buna pe care au făcut-o. Ii vede și Kokila îmbrățișați și ii lauda, iar ei zâmbesc și își sterg lacrimile. Totuși Kokila le transmite sa își facă bagajul și mâine sa plece la casa lor ca sa intemeieze o familie. 

Ii spune și lui Jigar sa plece ca nu mai are nevoie nici de șofer! Nora cea mai mare spune ca nu este de acord cu deciziile pe care le ia în ultima vreme. Ii desparte și pe copii, iar lui Papu ii spune sa rămână. Copiii s-au plictisit și vor să se joace și nu este posibil ca sa stea separat.

 Ea se tot gândește de ce nu își revine, iar Radha nu mai poate de bucurie când aude ca o să ii ia la goana pe cei trei. Ea vrea sa meargă la templu să se roage și nu se știe unde o să dispară Kokila în episodul următor.

 Va invit sa vizionati video de mai sus și sa va abonati la canalul de YouTube!