Suflete Tradate rezumat Ep 562 Prajitura casei!
Urmila face prăjituri și e fericita ca nu era nimeni prin apropiere și spera sa le mănânce singura. Umple cutia cu gogosele galbene și intre timp vin Kinjal si Papu. Băiețelul simte ca miroase a prăjituri iar ea nu recunoaște ca a ascuns dulciurile și evita sa ii dea și lui. Copiii au hotărât să vină la Urmila și ea, când ii vede ca intra toți 5 pe ușa, o ia cu amețeala.

 Totuși le ofera copiilor lui Rashi prăjituri, iar ceilalți se uitau pe geam. Ei văd unde sunt ascunse prăjiturile și propun sa joace de-a vati-ascunselea ca sa mănânce dulciurile. Era bucuria lor și se serveau singuri din cutia ei. Kinjal radea cand observa ca este o joaca de copii. Dhaval i-a dat cartea de vizita și spune ca nu vrea să se duca să fie ajutat de fata de afaceri.

 Kokila vrea sa meargă la templu iar Jigar, ca și șofer, trebuie sa o conduca. A intrat, dar Jigar nu are voie și trebuie sa rămână la mașina. Îl lasa pe el acolo și vine singura cu preotul acasă. El o cauta peste tot și nu da de ea. O întreabă fata unde este șoferul și Rashi îl suna ca sa îl anunțe să vină acasă, ca mătușa e la ei.

 E o zi de bun augur și Kokila propune sa îl căsătorească pe Jigar cu Radha. Hetal spune ca e sora mai mare și nu permite să se căsătorească șoferul peste voința lui. Nu este de înțeles cu Kokila. Ea este zapacita de tot și o doare capul și tot își imaginează ca sunt copii mici în jurul ei. Rashi și Jigar își pun salbe cu flori de gât și ii transmit Kokilei ca s-au cununat.

 Ea ii ia la palme și ii reproseaza ei ca nu trebuia să se mărite cu șoferul și chiar atunci ii prinde mana Ahem, ca sa nu mai loveasca din nou. A intervenit femeia și cam face pe stapana casei, iar lui Kokila nu prea ii convine.

 Va invit sa urmăriți video și sa va abonati pe YouTube!