Suflete Tradate Ep 563 Satisfacuta!
Rashi și Jigar sunt dați afara din casa de Kokila, împreuna cu Ahem și Gopi. El vrea sa meargă la hotel dar ii spune sa meargă la Urmila la vila. Ahem spune ca o să doarmă afara dar, Kinjal nu îl lasa și vor sa doarmă ei afara. Lui Urmila ii era necaz de consum și de aglomerație, când vine poliția ca sa ii aresteze pe Ahem și pe Gopi.

 Reclamatia e făcută de Kokila, pentru ca Radha a băgat un cuțit sub cearsaf și ii spunea lui Kokila ca are mulți dușmani în casa. Pe bilet scria ca ei sunt dușmanii lor și așa au fost anunțați poltistii. Radha se bucura ca mingea e în terenul ei și de acum în colo, ea o să fie prietena lui Kokila.

 Se tot întreabă de ce nu asculta nimeni din familie de ea și își tot pine mana la cap. Când văd copiii ca pleca Gopi și Ahem, sar în brațele lor și ii întreabă de ce pleacă din casa. Copiii merg în camera lor și stau cuminti. Gopi era în pat cu Ahem și începe sa le spună copiilor o poveste, pana când Papu adoarme și atunci Ahem o saruta pe Gopi pe obraz, iar ea face niște ochi mari și frumoși și era tare încântată! 

Ei nu se mai urăsc deloc și se pare ca au început iar să se iubeasca. Kinjal și Dhaval merg sa o caute pe fata salvată și afla ca este într-o sedinta. Mai descopera ca este și foarte bogata! Vine și Kokila sa o caute tot pe ea, dar ii spunea alt nume și se întreabă de ce scrie afara familia Modi și pe ea o cheamă Pomela?

 Era și Ahem cu Gopi, iar Urmila o imbratiseaza pe Kokila și o ia la un ceai, ca sa nu ii vadă pe cei doi. Nu știu ce se întâmpla cu fata cea bogata cu situație buna. Urmila vorbește la telefon cu Rashi care ii spune sa aibă rabdare și ca s-a cununat iar cu Jigar și Kokila vrea sa o trimită la țara. Dacă a fost la secție, a mers cu doctorul și le-a explicat ca are o problemă la cap și nu a ținut cont de ce a spus. 

Vă rog sa vizionati video de mai sus și sa va abonati la canalul de YouTube!