Suflete Tradate ep 564 Medicamentul ROZ!
Gopi și Ahem erau ascunsi ca sa nu ii vadă Kokila care ii știa arestați. Ei au venit să se întâlnească cu o femeie de afaceri. Ia o ricșa și merge la secție ca sa vadă ce s-a întâmplat cu ei. Este trafic mare pe drum și pierde timp, iar ea ajunge prima și îl cearta pe inspector ca de ce le-a dat drumul.

 Ei nu ii vine sa creadă și Paraga vine după ea și o întreabă ce cauta acolo. O ia acasă și după ce pleacă le dă și lor drumul și merg la Urmila acasă. Lui Radha ii pare bine ca i-a schimbat medicamentele, ca sa ii incurce memoria și i-a dat pastilele roz în loc de galbene!

 Rashi o întreabă de ce zâmbește și ea tocmai vorbise cu Tripti la telefon și ii spune ca i-a dat pastilele ca sa o inebuneasca de tot. Gopi îi transmite lui Ahem ca vrea sa o vadă pe mama lui. Când ajunge la ea, ii iese mătușa Hetal în cale și o cearta ca o să se supere când o să o vadă. 

Radha nu putea sa iasă afara ca sa stranga pastilele de unde le aruncase. Kokila dormea și Gopi se apropie de ea și plânge de i se scurg lacrimile pe picioarele ei, iar ea simte și o întreabă pe Gauri dacă a fost cineva la ea.

 Gopi pleacă și copiii au îmbrățișat-o, iar când să iasă în curte se roaga la zeu ca Kokila să se facă bine și dintr-o data vede pastilele aruncate. Își da seama ca sunt pastilele de memorie, le strange și merge cu ele la baie unde vede ca cele bune sunt de culoare galbena iar celelalte, care ii fac rău Kokilei, sunt roz.

 Va invit sa urmăriți video și sa va abonati la YouTube!