Suflete Tradate ep 565 Rashi Doarme Afara!
Gopi a mers în grădina să se roage la zeu și vede pastilele lui Kokila aruncate pe jos. Vrea sa meargă la mătușa ca sa verifice medicamentele și așa descopera ca erau schimbate. Le spune și celorlalți și se întreabă cine a putut să facă așa ceva! Cauta sa plece mai repede și sa ajungă la Urmila acasă.

 Ahem o întreabă de ce a intarziat și ea explica ca din cauza medicamentelor. Rashi promite ca o să se ocupe personal de aceasta problema. Urmila zice ca fata ei vine dar nu are loc din cauza străinilor. Soțul ii atrage atenția sa își țină gura de fața cu Gopi și Ahem.

 Se rupe balustrada de la casa și un copil se agața de ea, iar el tipa cât poate și Jigar cu Ahem îl ajuta sa scape. Urmila o suna la telefon pe Rashi, care ii dadea bani înainte și ii spune ca trebuie sa repare balustrada pe banii ei. Kokila nu mai poate sa o suporte pe Rashi pentru ca este maritata cu un șofer și nu mai are voie sa poarte bijuterii și haine scumpe și trebuie sa poarte din plastic. 

Te duci și dormi lângă șofer afara! Hetal o roaga sa nu facă așa ceva dar Kokila nu se indura deloc și Rashi își ia perna și cearsaful ca sa doarmă în curte, unde era cald și erau țânțari. El ia un ziar sa o apere de insecte. Rashi se ocupa sa vadă cine a schimbat pastilele și chiar o prinde pe Radha când le schimba pe cele portocalii cu cele roz!

 Rashi o ia de mana și o trage pana jos la ceilalți, ca sa o dea în vileag. Radha era cu urechile ciulite ca sa vadă dacă copiii recunosc sau nu. Sa vedem ce se mai întâmpla în episodul de mâine. 

Vă rog sa vedeți video de mai sus și sa va abonati la YouTube!