⭐️ Suflete Tradate Ep 566 Rashi Inchisa in...
O ia Rashi de mana pe Radha și o duce la ceilalți sa o spună, dar ea nu recunoaște nimic și Rashi ii da doua palme. Pana la urma tipa și zice ca nu vrea ca Kokila să se facă bine! O vede pe Rashi și ii comanda să se duca jos ca sa doarmă afara cu soțul ei. Ii mancau țanțarii și el se gândește sa doarmă în mașina și apasa pe alarma, iar Kokila vine sa vadă ce se întâmpla.

 Ii cere cheile și o închide pe Rashi în mașina, iar dimineața ea ii cere lui Jigar sa o scoată de acolo. De doua zile Kokila nu și-a luat medicamentele și soțul ei a văzut asta. Le amesteca în mâncare și nu mai vrea sa mănânce pentru ca are gust amar.

 Când sa iasă bucătăreasa cu tava de mâncare era sa dea Rashi peste ea și era gata sa verse farfuriile. Dacă a refuzat mâncarea, vă rog sa ii pune-ți medicamentele în gogoșile galbene de la templu! Rashi spune ca nu are încredere în Radha și dacă i-a dus mâncarea, încă nu a ajuns la ea.

 Ii mai și sperie pe copii, ca sunt niște dihori ascunsi care s-ar putea sa ii muște. Gopi și Ahem stau la Urmila și ei nu prea ii convine pentru ca ii simte ca pe niște ghimpi în călcâie. Urmila arunca găleata cu gunoi în capul lui Ahem și o ia Kinjal la rost, ca l-a murdarit pe băiat.

 Îl cheamă Gopi ca sa îl schimbe de haine și să facă și baie. Fata care l-a ajutat pe Dhaval, vrea sa îl ajute în continuare pentru ca ea este o femeie de afaceri și are aceasta posibilitate. Kokila ii considera închiși pe cei doi și Hetal ii spune lui Kinjal ca nu se poate sub nici o forma ca să fie văzută de Kokila, care ii recunoaște doar pe cei mici.

 Ea vrea sa ii ia pe toți la goana din casa, pentru ca ea considera ca e casa ei. Nu trebuie sa mai aibă încredere în Radha, care reprezintă un mare pericol în casa lor. 

Urmăriți video de mai sus și abonati-va la canalul de YouTube!