⭐️ Suflete Tradate ep 567 Ahem si Scuterul!
Urmila e supărată ca este casa aglomerată și ea nu mai poate să vorbească cu Rashi și trage cu urechea la Ahem când vorbea la telefon și aude că se discuta de foarte mulți bani și se gândește că toți banii or să fie pe mana ei. Ea caută sa îl ajute în orice și ii propune sa intre la miezul nopții pe geam.

 Pleacă cu ea noaptea ca să ia dosarul rosu și intră în cameră să caute și nu prea îl găsea. Stand pe hol, copiii se sperie și strigă ca au văzut fantome! Merge Vidya să închidă geamul și o închide și pe Urmila în altă cameră iar Ahem se ascunde după o perdea când a venit Kokila.

 El găsise dosarul, dar nu mai putea sa iasă și copiii iar se sperie crezand ca sunt fantome. Kokila le spune sa stea linistiti și să nu mai creadă în superstitii. Lui Ahem i se terminase bateria la telefon și Urmila nu știe în ce fel sa ia legătura cu el. Urmila se repede la Kokila și o tine strâns în brațe ca să nu îl vadă pe Ahem când iese din camera.

 Se mira ca de ce a strâns-o în brațe și ii mulțumește că s-a gândit la ea. Totuși crede că a fost Ahem acolo dar Urmila ii spune că a văzut greșit. Kokila ii dă ordin lui Jigar să o duca acasă pe Urmila, în semn de mulțumire că a fost îngrijorată pentru ea. Au făcut pană și Urmila ii propune sa ia o ricsă și chiar vrea ca ea sa dea la pedale! 

Vrea sa îl ajute pentru că a auzit că are bani mulți. Dhaval ii da scuterul lui Ahem ca să meargă la întâlnirea de afaceri și pe drum, fiind trafic aglomerat, a băgat viteza și ca sa ferească un copil o lovește pe Kokila care ii sare în fată. Pană să plece ea de acasă, a reușit să ii dea pastila adevărată, dar a doua oara nu a mai putut pentru ca Rashi ii pune o pastila în ofrandă.

 Radha i-a făcut o poză când ea introduce pastila în gogoașa respectivă și ii arată dovada lui Kokila. Ii dă ofranda lui bunica, care refuza spunând ca are diabet și nu se impacă bine cu dulciurile. Toți membrii sunt împotriva ei și doar Urmila și Kokila au încredere în ea.

 Ea atunci a plecat de acsă și nu știu unde vroia să se duca, când a dat Ahem peste ea și cred ca o să o duca la spital, în episodul următor. 

Vizionati și filmarea de mai sus și dacă vă place, vă rog să vă abonati la canalul meu de YouTube!