Suflete Trădate rezumat Ep 568 Kokila Pleacă de acasa!
In Suflete Tradate din aceasta seara, Kokila a plecat de acasă ca să meargă la circă și să verifice dacă Gopi și Ahem sunt închiși. Ahem a plecat cu scuterul ca să se întâlnească cu un om de afaceri și pe drum a lovit-o pe mama lui, iar ea îi reprosează că dacă nu a putut să o rezolve aseară, caută să îi facă felul pe stradă!

 Ea ia o ricsă și pleacă acasă și el îl roagă pe conducătorul atelajului să o ducă la familia Modi. Omul conduce cum trebuie, dar ea îl zoreste să bage viteza, pentru că îl vedea pe Ahem în urma lor. Acasă, nici măcar nu îi plătește omului și Ahem rămâne să îl remunereze. 

A intrat apoi în cameră și se tot văita de picior, iar Radha e o profitoare și își urmărește interesul ei. Ahem îi spune Urmilei că nu a putut să se întâlnească cu afaceristul, iar ei îi părea rău pentru că era vorba de foarte mulți bani. Dhaval este curtat de doamna de afaceri căreia se pare că îi place de el și el o prinde când era să cadă și o bagă în casă.

Cere un unguent și Dhaval o ajută să o ungă la picior și ea tot se uita în ochii lui. E o fată bogată, care e disperată dupa el! Îi dă să mănânce Kokilei și ia un borcan de murături făcut de Gopi, pe care era fotografia lui Rashi și ea nu mai înțelege nimic. Ia borcanul în cameră, ca sa mănânce când vrea, cu lipii.

 O anunță pe Radha că ea este singura în care are încredere și vrea să o ia din cameră ca să poată umbla Hetal și Gopi ca să ia niște vase de argint. Bunica încearcă să o mai retină pe Kokila, ca între timp, cele două să își facă treaba și dă peste ele când cotrobăiau prin camera ei. Ele se justifică că caută un sari, iar celeilalte îi spune să meargă lângă soțul ei.

 Gopi era afară și aștepta să primească genta cu vasele din argint și ăi spune să se uite pe fereastră ca să vadă ceva și să se convingă că Gopi nu este în pensiune. Când Gopi era acolo, vine și femeia cu geanta și ea trage concluzia că ei toți complotează împotriva ei și pun la cale să îi facă felul.

 Ea vrea să nu le spună nimic și să plece la mama ei. Ei or să fie disperati dacă pleacă ea, dar ea face tot posibilul să meargă acolo unde se simte bine.

 Vizionati și inregistrarea video de mai sus și nu uitați să vă abonați pentru noi episoade povestite, din Suflete Tradate, în fiecare seară la ora 8:30!