Suflete Tradate ep 575 Papagalul Vorbitor!
În episodul de azi din Suflete Tradate, Radha îi spune lui maică-sa ca să mergă la familia Modi că au nevoie de ele. Când ajung, nu au picat bine deloc și ea nu știa dacă Kokila și-a revenit. De ce va uitați la mine, ce s-a întâmplat? A început sa plângă ca e mătușa ei și nu poate să trăiască fără ea, iar Kokila cobora pe scări, se apropie de ea și când îi trage o palmă îi rămân degetele imprimate pe fața ei!

 Eram sigure că s-a terminat dar ei i-a revenit memoria și vorbește foarte bine. Copiii merg să se joace și cineva, printr-un gard, îi roagă să tragă biletele. Copiii îl invita înăuntru, se așează grecește și începe să îi îmbie pe copiii.

 Îl dau ei afara din curte, dar îi iau papagalul. Papagalul știa tot despre Radha, că a încercat să îi facă felul lui Kokila. În cei opt ani ea a făcut toate combinațiile în casă. Mama ei a plecat și s-a dus acasă iar papagalul o întreabă și pe Urmila dacă îi plac banii. 

Radha merge la bucătărie, pusă de Kokila ca să spele podeaua și Meera se duce ca sa ia ceva de sus și să îi dea ceva de mâncare la papagal. Cad mai multe cutii și se risipesc iar apoi o ceartă pe fată. Kokila ia o coadă de mătură și vrea să-i dea în cap lui Radha, când intervine Gopi și îi spune să aibă răbdare până or să scoată tot de la ea. Meera a crezut că o ajută pe Radha ca să iasă din râpă.

 Ahem strângea din pumni și era foarte deranjat de faptele făcute de Radha. Ea începe sa își aducă aminte de tot și se pare că or să se rezolve multe lucruri când o să dea tot în vileag.

 Asta e tot din Suflete Trădate de azi și va invit sa vă abonați dacă va plăcut episodul!