Suflete Tradate Ep 576 Împotriva Ei!
În Suflete Tradate de azi, erau toți adunați și vor să vadă cum fac ca să o dea afara. Radha se duce la papagalul de afară și îl, ceartă că nu spune adevarul iar el îi dă replica și spune că ea nu recunoaște. Ea vrea să îl lovească, iar Rashi o surprinde când pune ceva pe ardei ca să îi dea papagalului.

 El parcă a știut și a ciupit-o de deget și nu a vrut să mănânce. Gopi ia trusa de prim ajutor, o pansează și merge la bucătărie unde îi face un ceai lui bunica. Ea nu mai vrea să bea ceai făcut de ea și Gopi îi spune să aibă încredere, iar ea nu apucă să pună nimic în băutura. Urmila este trimisă de Rashi acasă, dar ea vrea să rămână ca să ajute familia.

 Intră în camera Kokilei și caută bijuteriile, dar o surprinde Rashi și nu o lasă să le ia. Vin toate chemate de Rashi, iar Radha o ia de mana și o da afară din casă. Ea intra pe terasă și spune că vrea să îi facă ceva lui Kokila. Umblă la butelie și se zgârie puțin la mână. Mergem la Tripti, că e specialista și buna de gura! Urmila își uită telefonul acolo și o roagă să nu citească mesajele.

 Citește acolo că vor să o dea pe mâna agenților. Vine acasă și vrea să o prindă pe Radha care a făcut multe în cei opt ani. Dhaval e plecat la birou și femeia de acolo vrea să meargă la film și dorește să fie însoțită. Hai că o să mergem împreună la cinema!

 După ce se termină pelicula, îl trage de mână pentru ca îl place, dar el vrea să meargă singur. El pleacă și ea rămâne supărată. 

Toți ai casei vor să termine cu Radha și să o aibă la mână, împreuna cu Tripti și cred că le ia la goană în episodul următor din Suflete Tradate.