Suflete Tradate ep 547 Doamna in Alb!Azi, in Suflete Tradate, Ahem face comanda pentru colierul disparut ca sa nu o mai acuze nimeni pe Gauri. Kokila afla ca vrea sa o scoată pe Gopi vinovata. A vorbit cu bijutierul și l-a adus iar când îl vede Kokila ii ia la rost ca ce are în sacosa, iar el nu are incotro și ii da colierul.

 Hetal ii ia apărarea lui Ahem și el scapa. Ai făcut bine ca l-ai cumpărat iar acum pune-l soției de gât! Nu are incotro și ii pune colierul. Colierul care lipsea este la Radha și nu știe cum sa scape de el.

 Vrea sa îl pună lui Gauri în geanta și se uita în toate părțile sa nu fie văzută iar colierul se agata de salul ei și ea merge așa cu colierul atarnand. Kokila o vede, iar ea zice: unde e colierul? 

A inceput sa le strige pe toate, ca sa vadă cine e cea care la luat si care vrea sa ii facă rău lui Gauri. Ea se apara ca nu știe cum a ajuns colierul la ea, iar Kokila o amenința ca cine a luat colierul nu o să mai stea în casa.

 Gopi se ruga împreuna cu Gauri ca sa nu fie ea invinuita de disparitia obiectului acesta. Kokila i-a dat o linie lui Ahem la palma de i se inroseste mana și Gopi ia o crema sa îl unga, iar Vidya îl saruta pe obraz. 

Și Gauri îl saruta pe mana, iar el o saruta pe obraz și pe ea. Cu Gopi e tot distant și o atentioneaza ca încă nu a uitat. A venit un soricel în camera și se urca pe Ahem în pat iar Gopi aprinde lumina si el o tine de mana de frica soarecelui. 

El se urca în pat iar Gopi doarme jos. La Urmila acasă, se certau pe telecomanda pe care au spart-o pana la urma și ii spune ca bărbatul ei sa ii cumpere televizor. El raspunde ca o să ia televizor iar Urmila se mira ca de unde are bani de TV și de tableta pentru ăla micu.

 Kokila e cu ochii pe Ahem ca trebuie să se poarte frumos cu Gopi. Kokila, de ce ești tu așa atenta cu toți? Nu e treaba ta! Ea e foarte atenta și se uita peste tot datorită a ce a patit la cap. 

Cineva va urmarea când ați avut intamplarea mai putin fericita, iar Gauri spune ca a văzut o doamna îmbrăcată în alb. Atât pentru azi din filmul serial indian Suflete Trădate. 

Atat din Suflete Tradate si va aștept și mâine seara la ora 8:30 și pana atunci sunteți rugati sa urmăriți video de mai sus.