⭐️ Suflete Tradate ep 574 Kokila e Conștientă!
Azi în filmul Suflete Tradate, Radha era căzută dar se ținea bine și țipa să o ajute cineva. Tripti nu a vrut să îi ofere ajutor. Meera s-a rugat la zeița ca să îi dea putere să se salveze și ia o rădăcina de copac și așa scapă Radha din râpă. Tripti ia un stâlp de lumină ca să cadă pe Kokila și să o rezolve definitiv.

 Ele cred că e gata cu ea și când se uita Meera, o vede pe mătușa Radha. Sora s-a luptat cu fetița dar nu a reușit să îi facă vânt în prăpastie. Gopi și Rashi veneau pe urmele lor pentru că au găsit haine de ale lor. Au mers pe traseul ei până au găsit-o căzută jos și pe Kokila la fel.

 Se duc ele la fată și o îmbrățișează, iar ea le arată unde este bunica. Dau firele de electricitate la o parte cu un baț și o ridică de jos. Au mers să se roage acolo unde se ducea tot puhoiul de oameni și Kokila, minune, își revine complet până și la memorie.

 Își amintește felul în care au vorbit ele amândouă și a îmbrățișat-o pe Meera. Trebuie să vină acasă și toți așteptau cu nerăbdare. Au luat bilete de tren și așa ajung în siguranță acasă. Dacă ei află ca Radha a ținut-o pe Meera departe de familie, nu o să fie prea bine. Dhaval vine și zice ca de ce stau ele singure.

 În acest timp vine Radha și parca nu s-ar fi întâmplat nimic. Spune niște baliverne și maică-sa se bucura că a sosit acasă. Ea e sigură că Kokila nu mai există, dar nu știe că de fapt ea e sănătoasă și la trup și la minte. Se prefăcea că se interesează ce face mătușa, crezând că sigur nu mai e printre ei și când vine Kokila lângă ea, îi da niște palme să o sature de combinații.

 Atât pentru astăzi din Suflete Tradate. Nu uita să te abonezi!