Suflete Trădate ep 570 Kokila Revine cu Supra Taxa!
In Suflete Tradate de azi, Gopi și Ahem sunt după Kokila să o găsească, pentru că ea a vrut să plece la mama ei. Se urcă în trenuri diferite și nici vorbă să o găsească în prima fază. O prinde și fără bilet inspectorul, dar ea plătește o supra taxă și scapă. Îl roagă pe controlor să anunțe prin stație numele Kokilei.

 În tren a stat lângă cineva care avea un voal și încerca să se ascundă ca să nu o vadă Gopi, pentru că a simțit că e pe urmele ei. Ahem îi dă bani lui Gopi și a tot căutat, dar era ascunsă bine. Cineva o ruga să o ducă cu mașina, dar ea e hotărâtă să o găsească pe mama soacră. Gopi nu mai avea credit pe telefon și nu mai putea să vorbească că să dea un anunț în ziar și să o găsească.

 A găsit trenul, dar nu pe Kokila, în felul în care au înțeles cei de acasă. Adu-o pe Rashi la copii, pentru că v-ați certat degeaba. Și-a cerut scuze că a fost supărată și îi spune că a găsit-o pe Kokila. Urmila nu ar fi vrut să plece Rashi de lângă ea și dacă ea vrea sa meargă, eu o iau!

Dacă tace din gură și nu spune nimic înseamnă că nu vrea sa meargă. Au plecat la mașina care îi aștepta și Rashi îi spune că pleacă la Jigar și la copii. Urmila o tot sună, dar ea are treabă la bucătărie. Lui Radha îi pare bine că a reușit să dispară din casă Kokila. Ea crede că din cauza lui Tripti este dispărută și o felicită că ce capabilă e.

 Rashi e pe la bucătărie și face ce trebuie în locul ei. Iar au început să plângă toți, când au auzit că încă nu au dat de Kokila. Ea, se ținea cu mana de cap și a mers la un templu să se roage și și-a adus aminte că vrea să plece la maică-sa. Gopi era în preajma ei și atunci o vede și îi sare în brațe! Mamă soacra, eu sunt, Gopi! Dar ea o respinge și nu o mai recunoaște. Să vedem în episodul următor ce o să mai fie in Suflete Tradate.

Vă rog sa vă abonați la canalul meu de YouTube!