Suflete Tradate ep 588 Amorezul!
În Suflete Tradate de astă seară, Gopi era la altar și aprindea lumina. Kokila îi spune că nu îi place vrajba dintre ea și Rashi. Ea merge la Rashi și își cere scuze iar ea cam prinde curaj. Profesorul ține mult la Gopi și o urmărește pe Rashi.

 Se duce la ea pentru că trebuie să se mai înțeleagă și să mai vorbească. El, face un ghem cu o ață deasupra ușii și o cutie, ca să îi cadă în cap lui Rashi. Ea se încurcă în fire și îi cade ghiveciul în cap. Lui îi pare rău că ea nu a pățit nimic, ca să vadă și ea în ce fel e să suferi. 

El s-a prefacut că are piciorul scrântit și ar cam vrea să stea definitiv în casă, sub pretextul că o meditează pe Meera. Copiii nu prea au note bune la școală și îl roagă pe profesor să vină la meditații.

 Ea vrea ca ai ei să fie premianții școlii. Kinjal se poartă urât și mama lui Gopi încearcă sa îi deschidă ochii în legătură cu relația lui Poji cu Dhaval. Dhaval se bagă și le ceartă, că de ce se leagă de mătușa și mai aduce vorba și de datoria de bani, ca să îl facă pe Dhaval să scoată banii din buzunar.

 Soțul lui Urmila, spune că sora lui nu o să plece nicăieri și o să rămână în casă. Rashi, în dimineața următoare, face pachete copiilor și le pune și ciocolată, iar în legătură cu Gopi este foarte bucuroasă că s-au împăcat.

 Rashi, vorbește la telefon cu învățatorul, care este de acord ca sa mediteze copiii. Jigar vine de la firmă și este anunțat că soția lui a plecat fără să spună. Ahem nu este de acord ca meditatorul sa locuiască în casa lor permanent, iar el trage de timp și stă pe lângă Gopi, pe care o admiră în mod deosebit.

 Atât din Suflete Tradate. Vă mulțumesc pentru atenție și vă invit să vă abonați la canalul meu!