Suflete Tradate ep 593 Plicul lui Gopi!
Azi, în Suflete Tradate, Ahem vrea să plece la firmă iar copiii la școală, în timp ce profesorul încearcă să îl întârzie. Ahem se oprește să vorbească la smartphone, iar Gopi vede că vine ceva greu de sus și cade pe mâna lui, iar profesorul sare repede dar își pierde ceasul de valoare.

 El vrea să fie pansat de ea dar Gopi îl refuză. Ea descoperă ceasul lui și așa află că el a pus totul la cale. El își dădea cu unguent la umăr singur. Rashi e încântată de învățător pentru că ai ei au note bune la școală.

 Gopi se vaită că el a încercat să facă ce nu trebuie, iar Rashi ține foarte mult la el și nu vrea să îl dea afară din casă. Kokila le găsește certându-se și le ia la ea în cameră. Voi vă certați în fața unui străin? Kokila îi face semn lui Gopi să tacă și nu a putut să dea vina pe el.

 Gopi intră în camera lui pe ascuns și găsește în dulap toate fotografiile ei de la cununie, într-un plic. Atunci, iar vrea să îi spună lui Rashi că nu prea e în regulă cu el. El a părăsit soția din cauza lui Gopi, pentru că o plăcea mult, de când era profesoară.

 Gopi trebuie să spună adevărul și mai ales e nevoie să fie scos din casă pentru că are obiceiuri cam ciudate și se uită perplex. La Urmila, are loc o sărbătoare și trebuie să își facă cadouri unul altuia și Dhaval aduce daruri pentru Meera și Vidya.

 Mama lui Gopi așteaptă și ea un cadou, dar ia o rochie ca să nu mai aibă pretenție de la el ca să primească și altceva. Să îți fie de bine mătușă pentru că ai procedat așa!

 Trebuie să lege firul roșu la sărbătoare și Gopi are probe împotriva educatorului și de data asta chiar trebuie să își ia tălpășița.

 Atât din Suflete Tradate. Abonați-vă dacă vă place serialul!