Suflete Tradate ep 594 Cercelul!
În Suflete Tradate de astăzi, Gopi merge după Rashi și o roagă să îl ia la goană pe profesor, iar ea crede că e om bun și nu vrea să asculte. El era pe la ușă și intră la Gopi ca să o atenționeze că sora ei îl vrea în casă. Ea știe tot despre el și el o roagă să fugă cu el în lumea largă. Ea nu dorește așa ceva!

 Verișoara lui Rashi este prea veselă și distrata, iar Kokila o roagă să nu facă glume la orice moment și să se îmbrace mai decent, pentru că este prea scurt ce are pe ea. Îi aduce haine, iar ea se îmbracă mai omenește.

 Toți pleacă la Urmila și se mai ceartă din cauza meditatorului, iar Rashi nu înțelege deloc să renunțe la el, atunci se supără și pleacă, iar Gopi rămâne singură. Urmila întreabă unde este Rashi. Era totul pregătit pe masă și toți își leagă firul sacru. Gopi a rămas că vine și ei așteaptă. 

Mai vorbesc de una alta și Ahem nu are stare fără Gopi a lui. Fetele o așteptau pe mama lor. Au plecat toți și au venit la Kokila acasă și găsesc canapelele deranjate, împreuna cu pernele și așternuturile. Iese profesorul și spune ca Gopi a plecat și nu dă explicații ce este cu deranjul din casă.

 La brâul lui, era cercelul lui Gopi! Rashi îi cere să tacă din gură, că el s-ar putea să nu recunoască. Urmila este chemată la altar și îi spune că cercelul lui Gopi este la cureaua profesorului și ele fac legătura că Gopi lipsește definitiv.

 Tot vorbea și rădea singur că Gopi o să fie a lui și o să scape de toți ai casei. Când aude Ahem ca lipsește Gopi, se duce înspre el ca sa îi tragă vreo doua, dar se abține. Fapta este consumată iar el se face ca nu știe nimic de nevasta lui Ahem și situația este destul de complicată. 

Atât din Suflete Tradate de astă seară. Vă rog să vă abonați!