Suflete Tradate ep 586 Meera Admisă la Școală!
Astă seara în Suflete Tradate, Kokila se duce la poartă și așteaptă să ia copiii de la mașina care îi aduce. Noi ne-am urcat dar nu ne-ai văzut! Merge în casă cu toți trei și vine Rashi, care cam ascunde ceva. E vorba de banii pe care să îi dea la doctor pentru unul din băieții cu problema la măsea.

 Să vă spun eu adevărul! Vidya la lovit pe băiat și de accea i s-a umflat obrazul. Ei merg din nou la școală și Rashi caută să ascundă ce știe, iar Tolu nu zice nimic. Gopi încearcă să îi spună să mai mergă și ea pe la bucătărie ca să mai facă treabă.

 Vidya insistă că nu minte și ea spune numai adevărul. Bunica merge la profesoară ca să se convingă, iar ea îi confirmă că fata este cuminte. Când a venit acasă, găsește o rețetă de la doctor. Băiatul se ținea de falcă și nu mânca deloc.

 Rashi insistă că nu îi este foame. Gopi fuge să ia rețeta de la doctor și Rashi caută motive să se certe cu ea. Toți se miră că ce i-a venit de vrea să o pună pe Gopi la punct. O înfruntă și pe Urmila! Kokila o felicită că a procedat foarte bine, că are o asemenea atitudine de apreciat.

 Dhaval e la birou cu Poji și se pare că își trimit mesaje pe calculator. El îi spune că îi place melodia cea veche și ea îl invită acasă la ea ca să asculte muzica. Pleacă grabit, că îl aștepta Poji cu mașina, iar mama lui Gopi e certată și de Urmila și de Kinjal. Ai păstrat fotografia lui Radha? 

Nu vreau să o mai văd! Urmila se preface ca ține cu Kinjal, dar nu știe unde să se dea ca să fie de partea ei. Meera a luat examenul, pentru că a fost bine pregătită de profesor și a fost acceptată în clasa a doua. 

El are un penar pe care la găsit Kokila și nu știu ce are așa de important în penarul respectiv. Kokila ia dat plicul cu bani, iar la poartă vorbea singur că o să îi cumpere cadoul cel mai scump. Nu știu ce are de gând acest om!

 Atât din Suflete Tradate. Sunteți rugați să vă abonați dacă va plăcut filmul.