Suflete Tradate ep 589 O Rochie Deosebită!
Azi, în Suflete Tradate, Rashi hotărăște ca profesorul să rămână și să îi mediteze pe băieții ei. Ahem nu este de acord, iar ea se supără pentru că are nevoie de meditații la copii. Ia decizia Kokila și dacă Rashi vrea, învățatorul poate să rămână să predea.

 Copiii nici nu vor la meditații și stau ascunși sub o masă unde îi găsește bunica care îi scoate afară. Educatorul avea o ață în mănă cu care se tot juca. Ahem stătea trist în camera lui, până vine Gopi ca să îl facă să zâmbească și îl sărută pe frunte. El o strânge în brațe și numai îi da drumul.

 Domnul respectiv se plictisea și îi tot este gândul la Gopi. El s-a bucurat tare că a rămas lângă Gopi a lui. Așa se gândea el. Îi vede îmbrățișați și devine gelos pe ei. Gopi îl roagă să îi dea drumul că a auzit pe cineva la ușă dar când ajunge acolo nu găsește pe nimeni.

 Ahem merge la el în cameră și profesorul se uita urât, de parcă îi era necaz că el este soțul lui Gopi. Ahem îl întreabă de ce este nervos și nu spune nimic, apoi îl ia de gulerul de la cămașa, iar Ahem nu reacționează. Gopi vede faza și vine în fugă ca să afle ce se întâmplă iar educatorul se preface ca îl ia în brațe pe Ahem ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.

 Ahem îi cumpără lui Gopi o rochie roșie, iar învațatorul una galbenă. Când Ahem intra la baie el ascunde rochia cumpărată de Ahem și o înlocuiește cu a lui. El se făcuse melc între rufele din dulap, iar Ahem deschide o ușa de la șifonier dar nu îl descoperă. Îi spune lui Gopi să ia rochia din dulap și ea nimerește haina galbenă și merge la baie să se schimbe.

 Gopi coboară îmbracată în culoarea galbenă, iar profesorul nu mai putea de fericire că poartă rochia de la el! El ia o mână de tămaie și o pune peste jar care scoate fum mare și toți erau surprinși. Rashi vede penarul profesorului unde ține fotografia lui Gopi și să vedem ce se întâmpla când ceilalți or să decopere că el păstrează poza ei.

 Kinjal îi ia banii din mână pentru că el vrea sa plătească brățara pe care o are la mână și nu pentru necesitațile casei. Lui Poji îi este tare drag de Dhaval și promite că ea o să cumpere bijuteria. Ea are poza lui Dhaval la birou și îl tot pupă de câte ori simte nevoia.

 Atât din Suflete Tradate de azi și vă rog să vă abonați la canalul meu!